SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Visul continuă: Bianca Andreescu este în semifinalele US Open 2019. Ce loc va ocupa sigur de luni

Visul continuă: Bianca Andreescu este în semifinalele US Open 2019. Ce loc va ocupa sigur de luni

Bianca Andreescu

Bianca Andreescu continuă visul celor care cred că și tinerele fără experiență pot face performanțe, fără să fie nevoie de ani de zbateri pentru a ajunge la marea performanță. Ea a ajuns în semifinalele US Open 2019!
În sferturile de finală, Bianca Andreescu a învins-o cu scorul de 3-6, 6-2, 6-3 pe belgianca Elise Mertens, devenind cea mai tânără semifinalistă la US Open din 2009, când performanța era reușită de Caroline Wozniacki. Bianca are doar 19 ani, dar tot viitorul în față. Iar prima parte a acestui viitor vine chiar în noaptea de joi spre vineri, conform orei României, atunci când ea va juca în penultimul act contra elvețiencei Belinda Bencic. Aceasta a trecut cu 7-6, 6-3 în fața Donnei Vekic.

Pentru Andreescu, aceasta a fost a 11-a victorie consecutivă, punând la socoteală și parcursul perfect de la Toronto, unde a cucerit trofeul. A fost al doilea ei mare titlu cucerit anul acesta, după ce în prima jumătate a sezonului s-a impus la Indian Wells.

În urma calificării în semifinale, Bianca Andreescu a devenit sigură de intrarea, de luni, în Top 10 mondial. Ea ocupă acum poziția a noua în clasamentul live, dar va trece pe 8 dacă o va învinge pe Bencic. Dacă pierde și Serena Williams, care acum e pe 10 în ierarhia live, câștigă cealaltă semifinală, atunci Bianca va ocupa locul 10 de luni încolo, pentru că va fi depășită de fostul lider mondial WTA.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  US Open 2019: Bianca Andreescu continuă marșul spre titlu. S-a calificat în sferturi și va face un salt uriaș în clasament

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top