SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > FOTO: Ion Țiriac, pilot de lux pentru Simona Halep. Unde au plecat cei doi

FOTO: Ion Țiriac, pilot de lux pentru Simona Halep. Unde au plecat cei doi

Simona Halep, alături de Ion Țiriac, care a pilotat propriul avion spre Cluj

Simona Halep a plecat marți dimineață la Cluj, iar condițiile de zbor au fost cu totul speciale. Chiar Ion Țiriac a fost pilotul avionului.
Pentru Simona Halep, ziua de marți a fost una specială. Ea a avut programată o întâlnire cu copiii la un club din Cluj-Napoca, Winners Sports Club. Pentru a ajunge la timp, Simona Halep a plecat spre orașul ardelean cu avionul. Nu orice fel de avion, ci cel particular al lu Ion Țiriac, care a fost și pilotul aeronavei.

Simona Halep, alături de Ion Țiriac, care a pilotat propriul avion spre Cluj
Simona Halep, alături de Ion Țiriac, care a pilotat propriul avion spre Cluj (Foto: Instagram)

De altfel, la Winners Club erau invitați, alături de Simona Halep, și Ilie Năstase și Ion Țiriac. În avion mai erau prezenți George Cosac, fostul președinte al Federației Române de Tenis, dar rămas un apropiat al omului de afaceri, și Alina Tecșor, antrenoarea echipei de Fed Cup. Cei doi au fost prezenți la Cluj în calitate de vicepreședinți ai FRT.

Simona Halep a mers la Cluj cu avionul privat al lui Ion Țiriac alături de Ilie Năstase, Alina Tecșor și George Cosac
Simona Halep a mers la Cluj cu avionul privat al lui Ion Țiriac alături de Ilie Năstase, Alina Tecșor și George Cosac (Foto: Instagram)

Acțiunea de la Winners Club s-a adresat copiilor cu vârste cuprinse între 3-7 ani. ”Copiii vor avea ocazia să cunoască legendele tenisului şi să schimbe cu fiecare dintre ei mingi pe terenurile clubului nostru. Ceea ce au realizat până astăzi aceşti trei sportivi pentru tenisul din România poate fi egalat şi continuat de copiii care fac astăzi cunoştinţă cu performanţele lor”, anunțau organizatorii evenimentului săptămâna trecută.De ce a ales Simona Halep să meargă la Winners Club din Cluj

Prezența Simonei Halep la Winners Club nu este întâmplătoare. Acesta este clubul de tenis deținut de familia Ciorcilă de peste 10 ani, iar de ceva timp de conducerea lui se ocupă Patrick Ciorcilă (23 de ani), fost tenismen, actual om de afaceri. Fiu al milionarului Horia Ciorcilă, președintele Băncii Transilvania, Patrick a rămas din fericire în lumea sportului. Evident, este foarte apropiat de tenis – el a fost, în adolescență, considerat unul dintre cei mai promițători jucători români, cu un clasament în jurul locului 500 ATP – dar este foarte deschis în ceea ce privește toate celelalte discipline sportive, fiind fondatorul și sufletul Spors Festival, care anul acesta și-a consumat a doua ediție, dar care anul viitor promite surprize și mai mari decât până acum. De asemenea, Patrick Ciorcilă este cel care a reușit să o convingă pe Simona să semneze contractul de sponsorizare cu Banca Transilvania. Și dacă vi se pare că îl laud prea mult, să știți că nu am nici un interes, nici nu îl cunosc personal și nici nu am cont la Banca Transilvania. Însă sunt foarte rare cazurile când un fost sportiv nu uită mediul în care s-a format, dar și mai rare cazurile când un fiu de milionar rămâne cu picioarele pe pământ și se poartă absolut firesc cu toată lumea, neepatând nici o secundă, așa cum, din păcate, vedem că se întâmplă cu majoritatea copiilor lipsiți de griji.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  INTERVIU (1): Tatăl juniorului Nr.1 din România, Dragoș Mădăraș: "N-am primit niciun Leu din partea FRT"

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top