SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > ȘTIRILE ZILEI din TENIS, 9 octombrie 2019: Adio, Cupa Hopman

ȘTIRILE ZILEI din TENIS, 9 octombrie 2019: Adio, Cupa Hopman

Roger Federer a castigat Cupa Hopman

Iată câteva dintre știrile zilei din tenisul mondial petrecute în ziua din 9 octombie 2019.
1. Cupa Hopman nu va mai avea loc în 2020. Una dintre cele mai atrăgătoare competiții pentru fani, Cupa Hopman, un adevărat Campionat Mondial neoficial pe echipe mixte, nu se va mai disputa. Cel puțin în 2020, deoarece şi-a pierdut locul în calendar. Totuși, președintele ITF, David Haggerty, spune că această competiție se va relua din 2021. El a declarat că există interes de pe toate continentele pentru Cupa Hopman. Planul nostru este să îl reintroducem în 2021. Nu avem planuri pentru Cupa Hopman în 2020, dar ne implicăm pentru a vedea dacă există interes şi deja am primit câteva solicitări”, a afirmat el. Prima ediție a Cupei Hopman a avut loc în 1989, iar ultima în 2019, fiind câștigată de Elveția.

2.Tecău și Rojer au meci direct pentru Turneul Campionilor cu Dodig/ Polasek. HoriaTecău și olandezul Jean-Julien Rojer, favoriți 7, s-au calificat în optimile de finală ale turneului de 1.000 de puncte de la Shanghai după ce i-au învins cu scorul de 7-5, 6-3, pe Diego Schwartzman și Joao Sousa. Următorii adversari vor fi Ivan Dodig și Filip Polasek. Partida, care va avea loc joi dimineață, este foarte importantă pentru ambele perechi, pentru că amândouă cuplurile se află în luptă pentru calificarea la Turneul Campionilor. Tecău și partenerul lui ocupă locul 6 în clasamentul perechilor, iar adersarii poziția a noua.

3. Maria Sharapova are planuri mari pentru 2020. Maria Sharapova, ajunsă acum pe locul 137 în lume, spune că are planuri mari pentru sezonul 2020. “Nu sunt presată, principalul obiectiv este să fiu sănătoasă, de a mă reapuca de muncă şi de a juca un sezon plin în 2020”, a declarat Sharapova (32 de ani). Ea este în recuperare după o accidentare la umăr, care i-a afectat evoluţia în acest an. De fapt, fostul lider mondial a fost operat la umăr în februarie. De atunci, ea a jucat şapte partide, câştigând numai două.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top