SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Boris Becker își face Academie de Tenis în Germania

Boris Becker își face Academie de Tenis în Germania

Germanul Boris Becker e decis să și folosească renumele în ceva legat de tenis: va deschide o academie de tenis.
Ăsta e chiar un paradox al tenisului: Boris Becker, care e cu acte în faliment, își va deschide o Academie de Tenis în Germania. Asta în timp ce Ion Țiriac, fostul lui manager, care e, tot cu acte miliardar în dolari, lasă de înțeles că nu face o Academie de Tenis până nu primește baza BNR.

Conform ”Le Figaro”, academia lui Becker se va deschidela Hochheim, în Germania. Se va numi “Boris Becker International Tennis Academy” și îşi va deschide porţile în primăvara anului 2021. În complexul care se întinde pe o suprafaţă de 48.000 de metri pătraţi se vor investi 21 de milioane de euro, mai mult ca sigur că nu ai fostului campion la Wimbledon, pentru că el a ajuns să-și vândă trofeele pentru a ieși din faliment.

În același timp, în România, omul de afaceri Ion Țiriac, care are o avere estimată de Forbes la 1,1 miliarde de dolari, nu a deschis nici până acum acea Academie de Tenis pe care o pomenește mereu în ultimii 10 ani la aproape fiecare ieșire în public pe teme sportive ca posibila salvatoare a tenisului românesc, în care copiii încă de la vârsta de cinci ani să se antreneze câte 6-7 ore pe zi și în 15 ani să intre în Top 10 mondial. O Academie pe care ar putea să o facă, așa cum a lăsat să se înțeleagă în 2017, doar dacă primește Arenele BNR (probabil că face rău la amplasament dacă o construiește de la zero): ”Într-o ţară mai avansată, eu aş fi fost primul care să mă duc şi să spun, <domnilor, fundaţia Ţiriac o ia, cu fundaţia tenisului. Gata, cât este, hai să vedem cine investeşte, ce>. Având proprietatea asta, în mijlocul Bucureştiului, aproape de metrou, e perfect pentru o academie de tenis. Banii există, există şi la Guvern, există şi la Burxelles, muulţi, mulţi de tot, dar să ştim cum să-i luăm şi să nu ne bage în ochi de ce i-am luat sau să-i dăm înapoi. Baza asta ar trebui să devină un diamant în mijlocul Bucureştiului. Se poate. Cineva poate să investească.Poate că asta e diferența”, spunea actualul președinte al Federației Române de Tenis într-o conferință de presă în octombrie 2017. Așa că poate că în loc să caute baze gata făcute pentru a pune bazele acelei Academii cu care tot amenință, Ion Țiriac ar trebui să îl întrebe pe Boris Becker cum se construiește ceva de la zero chiar și atunci când ești în faliment, nu când ești al doilea în Topul Forbes.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top