SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep, alături de soția lui Ilie Năstase, pe scena Galei Tenisului Românesc

Simona Halep, alături de soția lui Ilie Năstase, pe scena Galei Tenisului Românesc

Simona Halep, între Ilie Năstase și soția lui, Ioana Simion, pe scena Galei Tenisului Românesc după ce a primit premiul pentru tenismena anului 2019

Simona Halep a primit vineri seara titlul de tenismena anului în România, dar asta deja nu este o știre, pentru că era ceva normal. Interesant a fost însă cine i-a fost alături pe scenă imediat după primirea premiului: actuala familie Ilie Năstase.




Ilie Năstase (73 de ani) a venit special de la Constanța pentru a participa la Gala Tenisului Românesc. El a venit însoțit de noua lui soție, Ioana Simion (43 de ani), cu care s-a însurat în primăvară, iar apariția celor doi a atras toate privirile. Chiar dacă s-a aflat pentru prima dată la acest eveniment devenit deja traditional în tenisul românesc, jumătatea lui ”Nasty” s-a simțit foarte bine, părând deja acomodată cu lumea tenisului.

Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase, și-a făcut o apariție strălucitoare la Gala Tenisului Românesc
Ilie Năstase și soția lui au venit la Gala Tenisului Românesc direct de la Constanța (FOTO: Doartenis.ro)

De altfel, ei i-a fost făcută și o surpriză plăcută, fiind chemată pe scenă de Simona Halep în momentul în care a primit premiul pentru tenismena anului chiar din mâinile lui Ilie Năstase.

Primul lider mondial al tenisului masculin profesionist nu a uitat nici în clipele de sărbătoare războiul pe care Federația de Tenis îl are cu MTS-ul: ”La Jocurile Olimpice numai la tenis putem câştiga medalii. Îmi pare rău să o spun, dar nu cred că au şanse celelalte sporturi. Federaţia de Tenis e una puternică, dar nu a fost invitată de noul ministru la întâlnirea de acum câteva luni. Eu i-aş sugera Simonei Halep să joace în faţă cu FRT, nu cu România”, a declarat Năstase.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top