SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Simona Halep nu va juca în 2020 în echipa de Fed Cup

Simona Halep nu va juca în 2020 în echipa de Fed Cup

Simona Halep si bucuria victoriei in Fed Cup

Simona Halep a luat decizia finală în ceea ce privește prezența în echipa de Fed Cup în 2020. Ea nu va juca anul viitor deloc în această competiție.
La Gala Tenisului Românesc, care a avut loc vineri seară, la un club din Capitală, Simona Halep a recunoscut că meciurile de Fed Cup nu fac parte din programul ei în acest an, în care obiectivul principal îl reprezintă Jocurile Olimpice.

”Obiectivul meu principal în 2020 îl reprezintă Jocurile Olimpice și să fiu în formă maximă în acea săptămână. Este prioritatea mea şi de aceea voi participa la tot ce se poate, simplu, dublu şi dublu mixt. Voi face totul pentru a aduce o medalie ţării noastre”, a spus Halep la Gala Tenisului Românesc.

Fostul lider mondial va sacrifica totul pentru atingerea obiectivului, adică inclusiv participrea la Fed Cup. ”Am analizat foarte mult programul cu echipa mea şi am ajuns la concluzia că va fi foarte greu să particip la Fed Cup şi am ales Jocurile Olimpice ca obiectiv principal. Nu voi juca anul acesta în această competiție, dar asta nu înseamnă că mă retrag din Fed Cup. Voi juca cu mare drag în continuare pentru România, dar nu anul acesta”, a declarat Simona Halep la Gala Tenisului Românesc.

Pentru a ajunge în turneul final al Fed Cup 2020, care va avea loc în luna aprilie, la Budapesta, România va trebui să învingă Rusia în meciul din play-off. Partida va avea loc la Cluj-Napoca, iar biletele s-au pus deja în vânzare. Anul acesta, echipa noastră a ajuns în semifinale.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top