SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > Simona Halep s-a antrenat cu un lider mondial la Izvorani – FOTO

Simona Halep s-a antrenat cu un lider mondial la Izvorani – FOTO

simona halep antrenament las vegas lat

Simona Halep nu are pauză în pregătirea noului sezon. Ea se antrenează zilnic, iar sâmbătă a făcut-o chiar în compania unui lider mondial.
Simona Halep s-a antrenat sâmbătă la sala din cadrul Complexului Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani, în compania Oanei Simion, jucătoarea română aflată pe primul loc în clasamentul mondial ITF. Acesta e realizat exclusiv din punctele acumulate în turneele ITF în acest sezon, iar Oana, la 23 de ani, a terminat anul pe chiar prima poziție.

Motivul pentru care a fost aleasă sala de la Izvorani e simplu: e singura cu o suprafață asemănătoare cu cea din Australia. De altfel, Simona Halep a pregătit acolo cam toate starturile de sezon în ultimii cinci ani.

Simona Halep, numărul 4 WTA, alături de Oana Simion, liderul clasamentului ITF, după antrenamentul făcut la Complexul Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani
Simona Halep și Oana Simion, după antrenamentul făcut la Compexul Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani (FOTO: Facebook Story Oana Simion)

În clasamentul WTA, Oana Simion ocupă locul 435, însă cele patru titluri ITF cucerite anul acesta pot însemna exact acel impuls de care are nevoie pentru a ataca și ierarhia superioară a ierarhiei circuitului feminin profesionist.

Simona Halep și Oana Simion fuseseră, vineri seară, laureate la Gala Tenisului Românesc, acolo unde actualul număr 4 WTA a primit două premii, unul pentru semifinala jucată în Fed Cup cu echipa României, și al doilea acordat celei mai valoroase tenismene din țară în 2019. Oana Simion a fost premiată pentru că a fost compatrioata cu cele mai bune rezultate din turneele ITF ale anului, lucru reflectat și de clasamentul mondial al acestei secțiuni a tenisului feminin.

Oana Simion cu premiul primit din partea Federației Române de Tenis prin intermediul vicepreședintelui Alina Tecșor, pentru rezultatele obținute în turneele ITF din 2019
Oana Simion a fost premiată de Federația Română de Tenis prin vicepreședintele Alina Tecșor pentru rezultatele obținute în turneele ITF ale acestui an (FOTO: Doartenis)Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top