SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Australian Open 2020: Primele declarații ale Simonei Halep după calificarea în turul 3: ”În final mi-am pierdut concentrarea”

Australian Open 2020: Primele declarații ale Simonei Halep după calificarea în turul 3: ”În final mi-am pierdut concentrarea”

Simona Halep în timpul jocului, în turul secund de la Australian Open 2020

La finalul meciului câștigat cu 6-2, 6-4 în fața britanicei Harriet Dart, Simona Halep a recunoscut că și-a pierdut concentrarea în finalul partidei, iar asta era să o coste.
Iată ce a declarat Simona Halep după meciul câștigat cu Harriet Dart, în turul secund la Australian Open, acolo unde în setul secund adversara ei a revenit de la 1-5 la 4-5. Ea a spus și că singurul lucru bun al acelor game-uri este că sigur ca trebuie să doneze o sumă consistentă victimelor incendiilor de vegetație din Australia cât l-a enervat pe Darren Cahill.

“A fost un pic periculos, mi-am pierdut concentrarea, dar şi ea a început să joace foarte bune, mi-a fost mult mai greu să-i fac faţă, dar mă bucur că m-am calificat. Îmi place să joc sub presiune, e mai distractiv şi mai captivant, dar aş prefera să termin meciurile atunci când trebuie. Cred că azi sigur am strâns bani pentru incendiile de vegetaţie. Darren ţine socoteala şi mi-e frică să-l întreb. Este un lucru frumos de făcut, o fac cu plăcere (n.r. – donaţia). Este frumos să-l am din nou de partea mea pe Darren, îmi dă încredere şi mă ajută să-mi îmbunătăţesc jocul. Ar fi foarte frumos să câştig al treilea grand slam, dar sunt departe de a mă gândi la acest titlu. Am amintiri frumoase, în 2018 am făcut multe meciuri bune aici, este extraordinar să joc în faţa acestui public cald. Vă mulţumesc tuturor şi sper să câştig al treilea grand slam aici”, a declarat Halep, la interviul pe teren.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top