SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Australian Open 2020. Surpriză imensă în semifinale: Ashleigh Barty a fost eliminată

Australian Open 2020. Surpriză imensă în semifinale: Ashleigh Barty a fost eliminată

Sofia Kenin s-a calificat în prima finală de Grand Slam a carierei la Australian Open 2020 și nu a putut să-și ascundă bucuria pentru asta

Prima semifinală de la Australian Open 2020 s-a încheiat cu o imensă surpriză: liderul mondial, australianca Ashleigh Barty, a fost eliminată de Sofia Kenin.
Ocupantă a locului 15 WTA și cap de serie numărul 14, americanca Sofia Kenin a învins-o pe Barty cu 7-6, 7-5, calificându-se pentru prima dată în finala unui grand slam, la Australian Open.

Barty poate fi supărată mult timp de acum înainte, pentru a avut în mână calificarea în finală. Mai întâi, în primul set, australianca a avut două mingi de set, la 6-4, în tie-break, dar nu le-a fructificat.


Ashleigh Barty a ratat câte două mingi de set în fiecare set

Apoi, în setul secund, după ce a condus cu 5-3, Barty a servit pentru a egala la seturi, la 5-4 și a ratat alte două mingi de set, iar Kenin a reuşit break-ul. Americanca născută la Moscova a câştigat şi următoarele ghemuri, impunându-se după un meci care a durat o oră şi 45 de minute.

Aceasta este cea mai bună performanță a Sofiei Kenin, care până acum nu trecuse niciodată de optimile de finală ale unui Grand Slam. Astfel, cine va învinge din semifinala dintre Simona Halep – Garbine Muguruza este 80% campioană la Australian Open 2020, având în vedere experiența celor două față de americancă.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top