SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Monica Niculescu, rezultat mare la dublu la Shenzhen Open 2020

Monica Niculescu, rezultat mare la dublu la Shenzhen Open 2020

Monica Niculescu în acțiune in meciul pierdut în primul tur al calificărilor turneului WTA Shenzhen Open 2020

Monica Niculescu a dat lovitura la Shenzhen Open 2020. Românca s-a calificat în semifinalele probei de dublu după ce a eliminat perechea considerată principala favorită.
Monica Niculescu și japoneza Misaki Doi au învins în sferturile de finală ale probei de dublu de la Shenzhen, cu scorul de 7-5,6-4 perechea Elise Mertens/ Aryna Sabaklenka.

În semifinale, Monica Niculescu  și partenera sa vor juca împotriva perechii Yingying Duan/ Saisai Zheng, cap de serie numărul 3. Cele două au trecut în sferturile de finală, cu scorul de 6-2, 7-6, de Raluca Olaru și Dalila Jakupovic.Monica Niculescu e în semifinale la Shenzhen Open 2020. E singura româncă rămasă în competiție

Monica Niculescu este singura jucătoare de tenis din România rămasă pe tablourile de simplu sau de dublu la Shenzhen Open 2020. La simplu, Monica a fost eliminată în primul tur al calificărilor, apoi Sorana Cîrstea și Irina Begu au fost învinse în primul tur al tabloului principal, dar Irina are marele merit de a fi trecut de două tururi de calificare înainte. La dublu, Irina Begu a fost eliminată în primul tur chiar de perechea în care juca Raluca Olaru, după care aceasta din urmă a pierdut, ieri, în sferturile de finală.

Raluca Olaru și partenera ei de la Shenzhen Open 2020, Dalila Jakupovic,  stabilesc tactica inaintea unui punct. Cele două au ajuns până în sferturile de finală ale probei
Raluca Olaru a ajuns până în sferturile de finală ale probei de dublu de la Shenzhen Open 2020

Monica Niculescu este dublă campioană de dublu la Shenzhen

Pentru Monica Niculescu, prezența în semifinalele de dublu la Shenzhen Open 2020 nu este o noutate. Ea a cucerit de două ori titlul acolo, în 2016, cu americanca Vania King, și în 2014, cu cehoaica Koukalova. În total, Monica are 9 titluri WTA de dublu cucerite în carieră și alte 17 finale jucate, printre care și una la Wimbledon, în 2017.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top