SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > Serena Williams, campioană la Auckland 2020. A câștigat primul trofeu de când a devenit mamă

Serena Williams, campioană la Auckland 2020. A câștigat primul trofeu de când a devenit mamă

Serena Williams ține fericită în brațe trofeul cucerit la turneul WTA de la Auckland 2020. Fiind primul trofeu cucerit după ce a devenit mamă, în mâna dreaptă ține cupa, iar în mâna stângă o ține în brațe pe fiica sa, Alexis Olympia

Serena Williams e campioană la Auckland 2020 și are toate motivele să fie fericită: a câștigat, din a șasea încercare, primul trofeu în circuitul WTA de când a devenit mamă.
Principala favorită a turneului WTA de la Auckland, Serena Williams, ocupanta locului 10 WTA, a învins-o în finală, cu scorul de 6-3, 6-4, pe compatrioata ei Jessica Pegulla, locul 82 WTA. Finala a durat o oră şi 36 de minute.

Serena Williams, campioană la Auckland 2020: a fost a șasea finală jucată după ce a născut

Acesta este unul dintre cele mai importante trofee pentru Serena pentru că este primul cucerit din postura de mamă. Ea a născut o fetiță, Alexis Olympia, la 1 septembrie 2017, după care a revenit în competiţii în martie 2018. De atunci, jucătoarea în vârstă de 38 de ani a mai jucat cinci finale, dintre care patru de Grand Slam, dar le-a pierdut pe toate. Dintre acestea două au fost la Wimbledon și două la US Open. În plus a mai jucat și pentru titlul turneului Roges Cup de anul trecut, care a avut loc la Toronto.

Serena Williams ține fericită în brațe trofeul cucerit la turneul WTA de la Auckland 2020. Fiind primul trofeu cucerit după ce a devenit mamă, în mâna dreaptă ține cupa, iar în mâna stângă o ține în brațe pe fiica sa, Alexis Olympia
Serena Williams e campioană la WTA Auckland 2020. E primul trofeu cucerit de când a născut-o pe Alexis Olympia
Ultimul trofeu câștigat de Serena Williams: Australian Open 2017

Serena Williams câştigase ultima dată un trofeu în ianuarie 2017, la Australian Open. Atunci era deja însărcinată, însă nu a anunțat decât după aceea, și a devenit prima jucătoare din istorie care a cucerit un titlu de Grand Slam fiind gravidă.
Embed from Getty Images

Serena Williams va urca pe locul 9 în clasamentul WTA după victoria de la Auckland

Clasată pe locul 10 în clasamentul WTA înaintea startului turneului WTA de la Auckland 2020, Serena Williams a acumulat punctele necesare pentru a face un salt de un loc în ierarhia mondială care va fi publicată luni. Ea va face schimb de locuri cu olandeza Kiki Bertens, care a coborât pe 10 după ce a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Brisbane.

Embed from Getty Images


Serena Williams are 73 de titluri WTA de simplu

De-a lungul carierei ei de peste 20 de ani, Serena Williams a cucerit 73 de titluri la simplu, dintre care 23 de Grand Slam, fiind liderul categoriei în Era Open. Ea mai are nevoie de două trofee de Mare Șlem pentru a deveni liderul absolut al câștigătoarelor indiferent de era în care au jucat. Deocamdată începutul de an îi dă dreptul să spere că e pe drumul cel bun: Serena Williams e campioană la WTA Auckland 2020.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top