SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Decizie de neînțeles: Simona Halep s-a retras de la turneul de săptămâna viitoare de la Doha, deși azi joacă în finală la Dubai!

Decizie de neînțeles: Simona Halep s-a retras de la turneul de săptămâna viitoare de la Doha, deși azi joacă în finală la Dubai!

Simona Halep a ieșit supărată de pe teren după pierdeera semifinalei de la Australian Open 2020

Decizie mai mult decât surprinzătoare a Simonei Halep: jucătoarea noastră s-a retras de la turneul Premier 5 de la Doha, care urma să aibă loc săptămâna viitoare.
Este o decizie surprinzătoare pentru că românca a anunțat că nu va putea juca la un turneu la care ar fi intrat în concurs probabil marți, pentru că avea primul tur liber. Numai că retragerea nu poate fi din motive medicale, din moment ce azi, sâmbătă, cu trei zile înaintea debutului de la Doha, Simona Halep joacă finala de la Dubai! Foarte probabil, jucătoarea noastră a invocat motive personale și îmi doresc să fie doar obosită – demiterea preparatorului fizic Theo Cercel nu are cum să nu lase urme – și să nu aibă cu adevărat probleme de alt ordin. Oricum, dacă se retrage pentru că este obosită, Halep a făcut o gafă în pregătire, pentru că practic a obosit la turneul mai puțin important, în loc să fie în plină formă la cel care contează cu adevărat, așa cum este anul acesta turneul de la Doha comparativ cu cel de la Dubai.

Revenind la tenis, Simona Halep era favorită 2 la Doha, acolo unde ar fi trebuit să joace direct în turul secund, contra învingătoarei partidei dintre Anett Kontaveit și Anastasija Sevastova. Locul Simonei Halep pe tablou a fost luat de favorita 9, belarusa Aryna Sabalenka.

Pe tabloul principal o mai avem pe Sorana Cîrstea, care va juca împotriva Elenei Rybakina.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top