SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Fed Cup România – Rusia. Ce au declarat jucătoarele noastre și căpitanul nejucător: ”E un plus că nu suntem favoriți”

Fed Cup România – Rusia. Ce au declarat jucătoarele noastre și căpitanul nejucător: ”E un plus că nu suntem favoriți”

Jucătoarele echipei de Fed Cup a României, după conferința de presă de dinaintea meciului cu Rusia

Noua echipă de Fed Cup a României va juca vineri și sâmbătă contra Rusiei, în meciul de baraj pentru calificarea la turneul final al competiției, programat la Bufapesta. Prezente la Cluj, fetele noastre au susținut marți o conferință de presă. Alături de ele s-a aflat căpitanul nejucător, Florin Segărceanu.
Segărceanu s-a arătat foarte încântat de atmosfera din echipa noastră. ”Personal nu cred că va fi o presiune în plus. Eu simt o atmosferă bună, ele sunt foarte pozitive. La antrenamente se pregătesc bine, îşi doresc foarte mult să joace, să arate şi cred că nu au de ce să simtă presiune. Să fim sinceri, calculul hârtiei arată că echipa noastră nu e favorită cu Rusia. Iar eu cred că ăsta e un plus pentru ele. Toată lumea îşi doreşte să fie în echipa naţională, iar acum a venit momentul lor şi au ce să arate. Cu ajutorul publicului sunt convins că vor da absolut totul şi noi chiar ne dorim şi sperăm la o victorie”, a declarat căpitanul nejucător al formației noastre.

Acesta a mai spus că alegerea fetelor a fost simplă, având în vedere absențele Simonei Halep, Irinei Begu, Monicăi Niculescu şi Mihaelei Buzărnescu. “Nu a fost greu să formez echipa, a fost chiar foarte uşor. Este bine că avem multe jucătoare cu experienţă internaţională, cu clasament, aşa că totul a venit natural. Oarecum în ordinea clasamentului le-am ales pe cele mai bune şi din punctul ăsta de vedere mă bucur foarte mult. Şi constat că atmosfera este foarte bună”, a mai spus Segărceanu.

Jucătoarele echipei de Fed Cup a României, după conferința de presă de dinaintea meciului cu Rusia
Echipa de Fed Cup a României pentru meciul cu Rusia (FOTO: Cristina Huțu, FRT)
Ana Bogdan: ”Simt un pic de presiune fiind liderul echipei”

Ana Bogdan, ocupanta locului 90 în clasamentul mondial, va fi pentru prima dată în carieră liderul echipei. Ea a recunoscut că simte presiunea. “Pe de o parte simt un pic de presiune fiind liderul echipei României. Pe de altă parte iau acest lucru ca pe o oportunitate, ca pe o şansă. E un moment pe care l-am aşteptat mult timp, pentru că mi-am dorit foarte mult să joc. Iar acest moment a venit, cumva neaşteptat, dar a venit. Sunt pregătită, m-am antrenat foarte bine şi voi face tot posibilul să fac două meciuri cât mai bune. Ne-am acomodat foarte repede cu tot, cu terenul, cu mingile, cu lumina, totul este OK. Jucăm din ce în ce mai bine şi ne pregătim intens în fiecare zi, aşteptăm să înceapă meciurile”, a afirmat Ana Bogdan la conferința de presă.

Ana Bogdan la conferința de presă a echipei de Fed Cup a României înaintea meciului cu Rusia
Ana Bogdan (FOTO: Cristina Huțu)

Raluca Olaru: ”Ne așteptăm la două zile pline de emoții”

Situată pe locul 41 în lume la dublu, Raluca Olaru e optimistă înaintea meciului cu Rusia. “Întotdeauna îmi doresc să fac parte din echipa de Fed Cup. Ne simţim bine împreună, ne-am acomodat bine cu toate lucrurile de aici şi cred că suntem pe drumul cel bun. Ca întotdeauna putem să ne aşteptăm la două zile pline de emoţii, de luptă, de dorinţă, de sentimente frumoase. Mă bucur mult că fetele noi sunt aici. Eu cred mult în ele şi consider că pot face un rezultat foarte frumos”, a spus Raluca Olaru.

Raluca Olaru la conferința de presă a echipei de Fed Cup a României înaintea meciului cu Rusia
Raluca Olaru (FOTO: Cristina Huțu)

Gabriela Ruse: ”Am primit un mesaj de încurajare de la Monica Niculescu”

Gabriela Ruse se află la prima convocare la echipa de Fed Cup, Gabriela Ruse are emoții, dar pentru că abia așteaptă să debuteze. “Eu mă simt foarte bine, sunt onorată să fiu în echipa României. Sper să facem un rezultat bun şi să fim unite aşa cum se pare că suntem. Eu am primit un mesaj de încurajare din partea Monicăi Niculescu. Ne înţelegem foarte bine şi mereu a fost alături de mine. Mi-a spus să nu am emoţii pentru că este şansa mea şi să dau tot ce pot pe teren. Am fost şi eu de câteva ori la meciuri alături de echipa României aici şi am văzut din exterior cât suflet au pus fetele”, a afirmat ea.

Gabriela Ruse la conferința de presă a echipei de Fed Cup a României înaintea meciului cu Rusia
Gabriela Ruse (FOTO: Cristina Huțu)

Jaqueline Cristian: ”Sunt pentru prima dată în echipă și am destule emoții”

Și pentru Jaqueline Cristian este prima convocare la Fed Cup, așa că emoțiile sunt în floare: “Mă bucur să fiu în echipa României. Este prima dată şi am destule emoţii. Echipa e destul de unită, comunicarea dintre noi este foarte bună, iar adaptarea a fost destul de rapidă. Cred că de la zi la zi nivelul e din ce în ce mai bun. Vom da tot ce avem mai bun ca să iasă bine”, a spus Jaqueline.

Jaqueline Cristian la conferința de presă a echipei de Fed Cup a României înaintea meciului cu Rusia
Jaqueline Cristian (FOTO: Cristina Huțu)

Irina Bara: ”Atmosfera este foarte bună”

Irina Bara completează echipa României. Ea spune că atmosfera e foarte bună și că abia așteaptă meciul cu Rusia. ”Este o mare onoare să fiu prezentă în echipa de Fed Cup a României în premieră. Ne-am acomodat repede, ne simţim bine, în echipă este o atmosferă foarte bună şi o să dăm tot ce avem mai bun şi sperăm să obţinem un rezultat pozitiv la final”, a declarat Irina.

Irina Bara la conferința de presă a echipei de Fed Cup a României înaintea meciului cu Rusia
Irina Bara (FOTO: Cristina Huțu)

România joacă împotriva Rusiei în zilele de 7 şi 8 februarie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Meciul are loc în Grupa Mondială a Fed Cup și contează pentru calificarea la turneul final al Fed Cup de la Budapesta, din 14-19 aprilie. Meciurile se vor juca după următorul program: vineri, 7 februarie – de la ora 16:00; sâmbătă, 8 februarie – de la ora 14:00.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top