SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Florin Mergea s-a calificat în prima finală de dublu a anului: la challenger-ul de la Pau

Florin Mergea s-a calificat în prima finală de dublu a anului: la challenger-ul de la Pau

Florin Mergea

Florin Mergea își începe ascensiunea spre topul mondial chiar la momentul oportun pentru Jocurile Olimpice. El s-a calificat în finala probei de dublu a challenger-ului de 92.040 euro de la Pau (Franța).
În semifinalele turneului de la Pau, Florin Mergea și partenerul său, italianul Simone Bolleli, au trecut cu scorul de 7-6, 6-1 de perechea Gabashvili/ Lacko. În finală, echipa româno/ italiană va juca împotriva cuplului Bonzi/ Hoang.

În urma acestui rezultat, Florin și-a asigurat un salt de 15 locuri în clasamentul mondial, unde va ocupa măcar locul 132. Dacă va cuceri titlul, atunci românul se va clasa în jurul locului 125 ATP.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top