SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Jaquelin Cristian > Jaqueline Cristian a pierdut la Macon, dar azi joacă la turneul WTA de la Lyon

Jaqueline Cristian a pierdut la Macon, dar azi joacă la turneul WTA de la Lyon

Jaqueline Cristian în acțiune la Wimbledon 2015

Uneori, în tenis, înfrângerile sunt singura metodă de a progresa, iar Jaqueline Cristian știe acest lucru. Așa că a pierdut vineri în sferturi la turneul de la Macon, pentru că altfel nu avea cum să joace sâmbătă în calificările turneului WTA de la Lyon.
Ajunsă la 8 meciuri fără înfrângere după acel succes din Fed Cup, românca Jaqueline Cristian, cap de serie numărul 7, a fost învinsă de principala favorită a turneului ITF de la Macon, dotat cu premii în valoare de 25.000 de dolari, Oceane Dodin. Franțuzoaica s-a impus cu scorul de 3-6, 6-3, 6-4, dar cred că dacă pentru Jaqueline nu urmau calificările turneului WTA de la Lyon, ea ar fi jucat sâmbătă semifinala la Macon.

Așa, Cristian va evolua, tot sâmbătă, dar în primul tur al calificărilor unui turneu mult mai important cel de 250.000 de dolari de la Lyon. Acolo unde este cap de serie 8 și unde adversară îi va fi spaniola Nuria Parrizas Diaz.

Tot pe tabloul calificărilor de la Lyon o mai avem și pe Irina Bara, a cincea favorită. Ea va juca împotriva franțuzoaicei Audrey Albie.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top