SUNTETI AICI
ACASA > Romani > WTA Dubai 2020: Simona Halep, după calificarea în sferturi: ”Am avut un blocaj la spate. M-am speriat un pic”

WTA Dubai 2020: Simona Halep, după calificarea în sferturi: ”Am avut un blocaj la spate. M-am speriat un pic”

Simona Halep în acțiune la turneul WTA Dubai 2020

Simona Halep s-a calificat chinuit în sferturile de finală ale turneului de la Dubai. La finalul meciului câștigat în fața tunisiencei Ons Jabeur, românca a declarat că a avut probleme la spate. 




“A fost un meci foarte dificil. După primul set am avut un moment să mă gândesc mai mult şi să schimb ritmul, ceea ce a fost foarte bine. Greu să explic cum a fost acest meci, dar mă bucur mult că am luptat până la final şi nu am cedat niciun punct. Nu mi-am dat seama că e minge de meci pentru ea, am jucat fiecare punct. Nu mă plâng pentru că, după o perioadă destul de lungă în care nu am jucat niciun meci astăzi am fost bine. A fost un mic blocaj la spate la 5-1, când am lovit un rever mai departe de corpul meu şi m-am speriat un pic, dar cu cât am dat drumul la mişcare a fost mai bine. Sper mâine să nu am dureri. În momentul acesta sunt bine”, a declarat Simona Halep, la Digi Sport, după meci.

În optimile de finală ale turneului de la Dubai, Halep a salvat o minge de meci înainte de a o învinge cu 1-6, 6-2, 7-6 (7), pe tunisianca Ons Jabeur. Joi, Halep va juca împotriva belorusei Aryna Sabalenka.



Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top