SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Ce om de afaceri român mai e afectat de anularea sezonului de zgură, în afară de Ion Țiriac

Ce om de afaceri român mai e afectat de anularea sezonului de zgură, în afară de Ion Țiriac

ion tiriac stejarii

Cu zeci de turnee săptămânale programate la toate nivelurile în această perioadă, tenisul este printre cele mai afectate sporturi din cauza pandemiei de coronavirus. Pauza forțată începută la 10 martie se extinde cel puțin până la 7 iunie, așa cum au anunțat WTA și ATP. Două dintre turneele pe zgură anulate de pandemie aparțin unor oameni de afaceri români: Ion Țiriac și Prințul Eric Sturdza.Cel mai important este, desigur, turneul organizat la Madrid de Țiriac. Este unul de notorietate, care adună la fiecare ediție crema tenisului masculin sau feminin. Anul acesta urma să aibă loc în perioada 3-10 mai și ar fi fost prima competiție cu arbitraj video din istoria tenisului. Conform presei spaniole, în 2019 competiția a avut un profit de 30 de milioane de euro, deci se poate spune că Ion Țiriac a pierdut măcar această sumă, plus ce a investit în organizare până acum.
Prințul Eric Sturdza a ajutat de-a lungul timpului mulți jucători români

În ceea ce-l privește pe Prințul Eric Sturdza, cetățean elvețian de origine română, acesta e implicat în organizarea turneului ATP 250 de la Geneva (17-23 mai), dar nu în nume personal, ci ca proprietar al băncii elvețiene care dă numele turneului, Banque Eric Sturdza Geneva Open.

Prințul Eric Sturdza
Prințul Eric Sturdza

Eric Sturdza a fost mereu un apropiat al tenisului românesc și al vârfurilor sale, oferind nenumărate sponsorizări personale sportivilor. Victor Hănescu sau Marius Copil sunt doar doi dintre cei care au fost susținuți de banca românului de-a lungul timpului.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top