SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Begu > Irina Begu este în semifinale la challenger-ul de la Indian Wells și revine sigur de luni în Top 100 WTA

Irina Begu este în semifinale la challenger-ul de la Indian Wells și revine sigur de luni în Top 100 WTA

Irina Begu la challenger-ul de la Indian Wells 2020

Irina Begu continuă prestațiile foarte bune de la turneul de 125.000 de dolari de la Indian Wells. Ea a ajuns în semifinale și va reveni și în Top 100 WTA. În sferturile de finală ale turneului challenger de 125.000 de dolari de la Indian Wells, Irina Begu a învins-o cu scorul de 7-5, 6-1 pe americanca Jessica Pegula, ocupanta locului 78 WTA şi favorită 9. Partida a durat o oră şi 38 de minute și i-a asigurat Irinei punctele necesare revenirii în Top 100 WTA. Concret, ea ocupă în clasamentul live poziția a 95-a, cu 9 locuri mai sus ca în precedenta ierarhie. Românca nu mai are cum să fie depășită de cineva până luni. Dacă va ajunge în finală, va urca pe locul 91, iar dacă va cuceri titlul va ajunge pe 81.

Următoarea adversată a Irinei Begu va fi ucraineanca Lesia Ţurenko. În cealaltă semifinală se întâlnesc rusoaica Vera Zvonareva și japoneza Misaki Doi, cap de serie 13.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top