SUNTETI AICI
ACASA > International > Marian Vajda, antrenorul lui Djokovic: ”În 2006, când l-a văzut prima dată, nu știam nimic despre el”

Marian Vajda, antrenorul lui Djokovic: ”În 2006, când l-a văzut prima dată, nu știam nimic despre el”

Legătura dintre Novak Djokovic și antrenorul său, Marian Vajda, este una dintre cele mai frumoase și mai trainice din circuitul profesionist de tenis. Tehnicianul a povestit cum a început totul.
Cu excepția unui an, în care Nole a fost într-un fel de ”rătăcire”, cei doi colaborează din 2006. Dacă tot e pauză forțată, Marian Vajda a avut timp să deschidă sertarul cu amintiri pentru site-ul sport.sk. El a povestit cum a ajuns să lucreze cu Djokovic, despre care nu știa aproape nimic atunci când l-a văzut la lucru prima dată.

“Înainte de Roland Garros 2006, am fost rugat de o agenție dacă aș fi intersat să îl văd pe Novak în paris. Nu știam mare lucru despre el, să fiu sincer, doar că era clasat pe locul 63 în lume. Nu mai vroiam să lucrez cu nimeni în acel moment, pentru că mă săturasem de deplasări, totuși mi-am schimbat spontan gândurile după această propunere. Vroiam să-i arăt Parisul pentru prima dată celei mai micifiice ale mele, Natalia, care avea doar 11 ani atunci, ala că am mers să îl văd și pe Djokovic. A ajuns în sferturile de finală pentru prima dată la Roland Garros și începând de la turneul următor, s’Hertogenbosch, ca antrenor al lui”, a dezvăluit Vajda.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top