SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Patricia Țig continuă ascensiuea. A intrat în premieră în Top 80 WTA. Cum arată noul clasament mondial pentru românce

Patricia Țig continuă ascensiuea. A intrat în premieră în Top 80 WTA. Cum arată noul clasament mondial pentru românce

Patricia Țig, la BRD Bucharest Open 2019

Noul clasament mondial WTA a adus o nouă premieră pentru Patricia Țig, care își continuă ascensiunea.
Patricia Țig a urcat din nou în ierarhia mondială, chiar dacă nu a jucat săptămâna trecută. Ea a avansat un loc și a ajuns pe 80, fiind pentru prima dată în carieră între cele mai bune 80 de jucătoare ale lumii. Ea continuă să fie a treia româncă din clasamentul WTA, după Simona Halep, care a rămas pe locul 2, și după Sorana Cîrstea, a coborât două poziții și a ajuns pe 74. În Top 100 o mai avem pe Ana Bogdan, care a coborât tot două locuri și e pe 90.
Irina Begu deschide grupul româncelor clasate între locurile 100 și 200. Ea staționează pe 104. Mihaela Buzărnescu, care nu a mai jucat de anul trecut, a coborât 5 poziții și e pe 117, Monica Niculescu a coborât două locuri și e pe 133, iar Irina Bara a coborât 5, până pe 168. Nici Gabriela Ruse nu e mai fericită, ea coborând două locuri, până pe 170. Jaqueline Cristian a reușit să staționeze pe 174, dar e foarte probabil să urce săptămâna viitoare, având în vedere că s-a calificat pe tabloul turneul WTA de la Lyon.

Pentru celelalte jucătoare din România, AICI puteți vedea pozițiile din clasamentul mondial publicat la 2 martie 2020.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep a intrat în săptămâna 60 ca lider mondial WTA. Ultimele 44 au fost consecutive

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top