SUNTETI AICI
ACASA > International > Variantă incredibilă: până când s-ar putea prelungi sezoanele ATP și WTA

Variantă incredibilă: până când s-ar putea prelungi sezoanele ATP și WTA

Simona Halep în acțiune la turneul WTA Dubai 2020

Pandemia de coronavirus a ”rupt” din calendarele ATP și WTA nu mai puțin de 3 luni de turnee, și nici sezonul pe iarbă nu se simte prea bine. De aceea, a apărut o variantă care pare aiuritoare: sezoanele să se prelungească până spre finalul lunii decembrie.
Conform ziaristului Christopher Carey, de la ”The New York Times”, dacă sezonul se va relua, este foarte proobabil ca acesta să se întindă până la finalul anului.

“E atâta incertitudine în privința sezonului 2020, dar ceea ce este clar în cazul în care turneele se vor relua anul acesta, atât ATP, cât și WTA intenționează să se joace până aproape de finalul lunii decembrie, folosind perioada de pauză și încercând să organizeze cât mai multe turnee posibile”, a scris Carey peTwitter.

Adevărul este că în acest moment se vorbește despre daca de 8 iunie ca zi de reluare a turneelor masculine sau feminine, dar nimeni nu poate spune dacă la acea fată chiar se va putea juca.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top