SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Laura Andrei > WTA Lyon: Laura Paar s-a calificat în finala de dublu. Va juca în premieră pentru un titlu WTA

WTA Lyon: Laura Paar s-a calificat în finala de dublu. Va juca în premieră pentru un titlu WTA

Ioana Laura Paar in actiune

La aproape 32 de ani, Ioana Laura Paar (fostă Andrei) traversează cea mai bună perioadă a carierei. Ea s-a calificat în premieră într-o finală de dublu WTA, la Lyon.
În semifinalele de dublu de la Lyon, Ioana Laura Paar și partenera ei, nemțoaica Julia Wachaczyk, au trecut cu scorul de 6-3, 6-1 de perechea rusă Diatcenko/ Dzalamidze. În ultimul act, Paar și coechipiera ei vor juca împotriva învingătoarelor partidei dintre perechile Kostyuk/ Kuzmova și Pattinama Kerkhove/ Schoofs.

Prin această calificare, Ioana Laura Paar va urca, de luni, pe cel mai bun loc al carierei. Ea va fi în cel mai rău caz pe locul 141, după un salt de 60 de poziții. Cel mai bun loc ocupat vreodată de româncă a fost, la dublu, 186. Dacă va cuceri titlul, ea va ajunge în jurul locului 115 WTA.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top