SUNTETI AICI
ACASA > Andy Murray > Andy Murray și Angelique Kerber vor participa la turneul virtual de la Madrid

Andy Murray și Angelique Kerber vor participa la turneul virtual de la Madrid

Andy Murray

După ce turneul de la Madrid a fost anulat sau doar amânat (nimeni nu știe exact care e situația cu competițiile din perioada martie – iulie), organizatorii competiției spaniole au decis să organizeze o competiție virtuală, cu vedete ale tenisului jucând de acasă, pe consolă.
Astfel, Mutua Madrid Open Virtua Pro va reproduce competiţia de de tenis în mod virtual şi va permite celor mai buni 16 jucători şi 16 jucătoare din lume să se înfrunte de acasă. Deja avem primii înscriși, chiar dacă întrecerea virtuală va avea loc în perioada 27-30 aprilie.

După ce Lucas Pouille și Carla Suarez Navarro au fost primii participanți anunțați, joi a venit rândul unor nume cu adevărat importante: Angelique Kerber şi Andy Murray, ambii foști lideri 1 mondial, şi-au anunţat participarea la turneul virtual de la Madrid. Iar la cât se joacă Andy, cred că e unul dintre principalii favoriți. Aștept să intre în cursă și Rafael Nadal, un alt pasionat de jocuri, dar și Feliciano Lopez sau Fernando Verdasco, ei jucând de multe ori împreună FIFA sau alte jocuri în rețea.

Competiția virtuală de la Madrid va permite distribuirea sumei de 150.000 de euro pentru ajutorarea jucătorilor care se confruntă cu probleme, şi 50.000 de euro luptei împotriva Covid-19.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top