SUNTETI AICI
ACASA > International > Dominic Thiem, numărul 3 mondial, refuză să doneze bani jucătorilor mai slab clasați: ”Mulți nu sunt foarte profesioniști”

Dominic Thiem, numărul 3 mondial, refuză să doneze bani jucătorilor mai slab clasați: ”Mulți nu sunt foarte profesioniști”

Dominic Thiem

Ocupantul locului 3 în clasamentul mondial ATP, austriacul Dominic Thiem, este primul tenismen care refuză să doneze bani pentru jucătorii mai slab clasați și nu se teme să o spună public.
“Niciunul dintre aceşti jucători slab clasaţi nu luptă pentru supravieţuire. Tot anul, eu văd mulţi care nu dau totul pentru tenis. Mulţi nu sunt foarte profesionişti. Nu văd de ce ar trebui să le dau bani”, a spus Thiem într-un interviu pentru ”Kronen Zeitung”.

Jucătorul în vârstă de 26 de ani, care a strâns din tenis o avere de aproape 24 de milioane de dolari, a precizat că preferă să facă donaţii pentru oamenii şi instituţiile care au cu adevărat nevoie de ajutor. “Nicio meserie din lume nu îţi garantează un mare succes la debutul carierei. Niciunul dintre jucătorii de top nu se consideră un parvenit, nimic nu este sigur şi trebuie să ne luptăm incontinuu pentru locul din clasament”, a explicat sportivul.

Săptămâna trecută, ATP a anunţat că împreună cu celelalte foruri internaţionale din tenis discută crearea unui fond de solidaritate pentru sportivii care sunt afectaţi de criza cauzată de pandemia de coronavirus. Rafael Nadal, Roger Federer și Novak Djokovic sunt principalii promotori ai acestui gest. Circuitul profesionist s-a întrerupt pentru cel puțin patru luni din cauza pandemiei de coronavirus. În cel mai bun caz, turneele se vor relua la 13 iulie, însă foarte mulți jucători și jucătoare sunt sceptice că în acest an se va mai putea juca.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top