SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Nick Kyrgios, suflet mare: se oferă să le ducă mâncare celor care nu au bani sau nu pot ieși la magazin

Nick Kyrgios, suflet mare: se oferă să le ducă mâncare celor care nu au bani sau nu pot ieși la magazin

Nick Kyrgios

Tenismenul australian Nick Kyrgios poate este cel mai nesuferit jucător din circuitul mondial, dar are și o inimă mare, care compensează mult din faptele considerate rele pe care le face pe teren. El s-a oferit să le ducă de mâncare personal celor care au nevoie în perioada pandemiei de coronavirus.
“Dacă este cineva care nu munceşte/nu are un venit şi rămâne fără mâncare sau doar dacă sunt vremuri grele… vă rog, nu mergeţi la culcare cu stomacul gol. Nu vă fi frică sau ruşine să-mi trimiteţi un mesaj privat. Aş fi mai mult decât fericit să împart ceea ce am. Chiar pentru numai o cutie de tăiţei, o pâine sau lapte. O voi lăsa la uşa voastră, fără întrebări”, a scris Kyrgios pe Instagram.

El a mai demonstrat latura frumoasă a caracterului său și la finalul anului trecut, când, în timpul incendiilor care au afectat largi suprafeţe din Australia, a iniţiat acţiuni caritabile în benficiul pompierilor care luptau cu focul.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  Indian Wells 2020 a fost anulat chiar înaintea tragerii la sorți, din cauza coronavirusului

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top