SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep, pentru CNN: ”Este dificil să stau atâta timp fără tenis”

Simona Halep, pentru CNN: ”Este dificil să stau atâta timp fără tenis”

Simona Halep cere un prosop de la un copil de mingi la Australian Open 2020

Simona Halep a acordat un interviu din izolare pentru CNN. Ea și-a exprimat încă o dată îngrijorarea privitoare la viitorul tenisului în acest an, și a dezvăluit care e primul lucru pe care vrea să-l facă atunci când totul se va termina.
”Nu am ieşit deloc. Sunt o persoană care ia aceste lucruri foarte în serios. Izolarea a fost foarte strictă aici în România. Am avut militari pe străzi şi nu avem voie să ieşim afară. A fost o situaţie îngrijorătoare în România. Încerc să nu privesc prea mult la TV sau să citesc prea multe ştiri deoarece mi se pare foarte îngrijorător. Prefer să mă concentrez în a ajuta, acolo unde pot. Eu îmi fac datoria şi stau în casă. Trebuie să fim puternici şi pozitivi”, a declarat Simona Halep în interviul pentru CNN.

Simona Halep pentru CNN: ”Este ciudat că nu știm când vom putea juca iar în turnee”

A doua jucătoare a lumii, jucătoarea originară din Constanța nu este foarte optimistă că sezonul se va relua, așa cum nu își poate imagina cum se va juca atunci, pe ce suprafețe și în ce țări. ”Cred că dacă vom juca din nou tenis în septembrie, putem spune că am învins, pentru că înseamnă că ameninţarea virusului se va termina. În acest moment putem doar visa că vom juca un Grand Slam. Desigur, susţin toate turneele şi aştept cu nerăbdare să joc, dacă voi putea. Este ciudat să nu ştim când vom putea participa din nou turnee. Pe ce suprafaţă vom juca? În ce ţară? Nu există răspunsuri în acest moment, aşa că este dificil să planifici înainte. Este dificil să stau atât fără tenis. Este, de fapt, cea mai lungă perioadă din cariera mea, fără tenis”, a mai spus Simona Halep.Simona Halep: ”Nu am lovit încă mingea, sper să o fac curând”

Românca recunoaște că pauza forțată a venit bine pentru ea, într-un fel, deoarece a putut să își rezolve problemele de sănătate. ”Sunt norocoasă oarecum, pentru că problemele cu coronavirusul au început chiar când eram accidentată la gleznă. Așa că această pauză forțată mi-a dat posibilitatea de a mă recupera fără să mă îngrijorez că voi lipsi de la prea multe turnee”, a recunoscut tenismena noastră. Ea spune că, deși nu a pus încă mâna pe rachetă, ea ține legătura cu antrenorii pentru pregătirea fizică. ”Sunt în contact cu antrenorul meu de fitness în permanență și, evident, cu antrenorii mei Darren și Arti. Nu am lovit încă mingea, sper să o fac curând, când situația va deveni mai clară și restricțiile vor începe să se ridice”, a mai spus Simona.

Totodată, românca a dezvăluit și care este primul lucru pe care îl va face după ce viața va reveni la normal: ”Cu siguranță voi ieși la restaurant și voi comanda desertul meu preferat”.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top