SUNTETI AICI
ACASA > International > Turneul lui Ion Țiriac de la Madrid s-ar putea totuși disputa în acest an

Turneul lui Ion Țiriac de la Madrid s-ar putea totuși disputa în acest an

Simona Halep, bucurie dupa o noua victorie

Amânat din cauza pandemiei de coronavirus, alături de toate celelalte competiții pe zgură, turneul de la Madrid, patronat de Ion Țiriac, ar putea fi disputat totuși în acest an. Spaniolii țintesc mutarea întrecerii în săptămâna de dinaintea noii perioade a Roland Garros-ului (20 septembrie – 4 octombrie).
Numai că spaniolii nu sunt singurii care au ochit săptămâna 14-20 septembrie, prima de după US Open 2020. Și turneul de la Roma visează să se joace în aceeași perioadă, așa că lupta va fi decisă de WTA și ATP, în cazul în care chiar vor dori să mute unul dintre turnee. Problema este că în acele 7 zile se dispută trei turnee feminine (Hiroshima, Nanchang și Zhengzhou) și Cupa Davis.

Gerard Tsobanian, directorul turneului de la Madrid, a recunoscut într-un interviu pentru L’Equipe că are în vedere săptămâna 14-20 septembrie. Evident, aceasta este și părerea lui Ion Țiriac, pentru că nimeni nu poate să vorbească despre turneul lui fără ca omul de afaceri să-și dea acordul.
”Da, suntem candidaţi. Dar nu ne putem lansa şi da o dată cum au făcut cei de la Roland Garros. Cred că a fost curajos ceea ce au făcut ei, dar poate un pic optimist. Este data cea mai târzie din punct de vedere al condiţiilor climatice, în ideea de a salva evenimentul din acest an. Cred că au făcut un lucru bun. Au tăiat iarba de sub Wimbledon, care s-ar fi putut fofila în acele date, dacă nu se putea juca în iulie. Dar nu putem stabili în acest moment un calendar fix. Sunt multe opţiuni şi variabile şi de aceea este destul de greu să-ţi păstrezi mintea limpede, dar cu cât trec săptămânile, cu atât opţiunile posibile se împuţinează. Se gândeşte disputarea în iulie a unui Masters 1.000 american pe suprafaţă dură, Miami, dar eu mă îndoiesc că se poate face asta. Apoi, turneele pe zgură pot avea loc în săptămâna dinaintea Roland Garros. Ar fi o posibilitate pentru Madrid sau Roma şi pentru turnee de 250. Acest scenariu circulă pe masa ATP sau WTA pentru a fi salvat ce se mai poate”, a declarat Tsobanian.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top