SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > 8 măsuri care îi vor afecta pe jucători la US Open 2020

8 măsuri care îi vor afecta pe jucători la US Open 2020

Rafael Nadal, cu trofeul de la US Open 2019

Dacă US Open va avea loc în acest an, el se va disputa în condiții cu totul noi pentru jucători. Acestea au fost anunțate de Fox News și puteți să le citiți mai jos. Deocamdată, se speră că turneul de Grand Slam va avea loc în perioada 24 august – 13 septembrie, însă datele trebuie confirmate în cursul lunii iunie. Iată cele mai importante 8 măsuri care ar putea fi luate.

Jucătorii vor veni cu zboruri charter. Printre măsurile studiate se numără ca jucătorii să ajungă la New York cu zboruri charter, cu un număr redus de pasageri, dacă provin din Europa, America de Sud şi Asia.

Sportivii trebuie testați înainte de plecarea în SUA. Înainte de a pleca spre SUA, jucătorii trebuie să fie testaţi pentru virsul Sars-Cov-2, iar rezultatele să fie negative.

Staff-urile jucătorilor vor fi mai mici. Toţi jucătorii ar urma să vină cu un staff mic.

Toți jucătorii vor sta în același hotel. Toți participanții de la US Open vor locui în acelaşi hotel din Manhattan, unde vor fi testaţi zilnic.

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Fizioterapeuții vor fi oferiți de organizatori. Organizatorii vor oferi fizioterapeuţi şi masori tuturor jucătorilor.

Mai puțini arbitri de linie. Meciurile ar urma să se dispute cu mai puţin arbitri de linie pe teren, folosindu-se mai mult tehnologia video,

Vestiarele se folosesc în anumite momente. Sportivii nu vor putea să folosească vestiarele decât în zilele în care joacă, nu şi în cele care se antrenează.

CITEȘTE ȘI:  Turneele ATP și ITF, amânate din nou, de data asta până la 31 iulie. Cei de la WTA au oprit turneele până la 19 iulie

Meciurile masculine se joacă vor juca după sistemul ”trei din cinci”. Organizatorii au în vedere ca meciurile de pe tablourile masculine să se dispute după sistemul ”cel mai bun din trei seturi”, în loc de cel mai bun din cinci seturi, ca până acum. Pentru a fi implementată o astfel de măsură este nevoie de acordul Consiliului jucătorilor.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:  Grigor Dimitrov, primul jucător din Top 20 ATP infectat cu coronavirus

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top