SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Patricia Tig > Patricia Țig va fi prima tenismenă din România care va participa la un turneu? La ce competiție cu porțile închise s-a înscris

Patricia Țig va fi prima tenismenă din România care va participa la un turneu? La ce competiție cu porțile închise s-a înscris

Patricia Țig, ocupanta locului 85 în clasamentul mondial WTA, este prima româncă înscrisă la un turneu cu circuit închis care va avea loc în următoarea perioadă.
Jucătoarea noastră va juca, în weekend-ul din 15 iunie, la Belgrad, la turneul organizat de Janko Tipsarevic, ”Eastern European Championship”. Meciurile vor avea loc cu circuit închis și se vor disputa pe terenurile din Belgrad ale Academiei Tipsarevic.

Alături de Patricia Țig au mai fost anunțate muntenegreanca Danka Kovinic (91 WTA) și sârboaica Dalila Jakupovic (231 WTA). Evident, lista participantelor va fi mai mare și probabil că vor fi din diverse țări situate în Estul Europei, așa cum, de altfel, o spune și numele competiției.

Patricia Țig a fost anunțată ca participantă la turneul ce va fi organizat la Belgrad
Patricia Țig a fost anunțată ca participantă la turneul ce va fi organizat la Belgrad (FOTO: Instagram)

După cunoștințele mele, Patricia Țig este prima jucătoare din România care și-a anunțat participarea la un turneu ce va fi disputat în această perioadă de suspendare a circuitului WTA. Dacă aveți cunoștință de alte tenismene sau alți tenismeni care vor participa la diferite turnee cu porțile închise, vă rog să mă corectați.

În aceeași perioadă și tot în cadrul Academiei Tipsarevic se va disputa și un turneu masculin. Până acum și-au anunțat participarea până acum Dusan Lajovic, Damis Dzumhur, Nikoloz Basivashvili și Viktor Troicki.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top