SUNTETI AICI
ACASA > Stiri > Venus Williams și-a dezvăluit dieta secretă. Ce mănâncă de-a lungul a 24 de ore jucătoarea de 40 de ani

Venus Williams și-a dezvăluit dieta secretă. Ce mănâncă de-a lungul a 24 de ore jucătoarea de 40 de ani

venus williams tenis

Fost lider mondial, americanca Venus Williams a dezvăluit într-un interviu acordat revistei ”Women’s Health” care îi este dieta după ce, acum 8 ani, s-a descoperit că suferă de sindromul Sjogren.




Williams, care va împlini 40 de ani la 17 iunie, a recunoscut că a început să mănânce ”numai raw și vegan din motive de sănătate. Am nevoie să-i ofer corpului energie în cel mai bun mod posibil”, a declarat jucătoarea care a cucerit 7 titluri de Grand Slam în carieră. Americanca a fost nevoită să renunțe de tot la carne, pentru a-și putea reveni după ce a fost diagnosticată cu acea boală autoimună în 2012.

Ea recunoște că mai ”trișează” la mese: ”Încercă să mănânc numai raw și vegan, dar sunt om și trebuie să trișez un pic”. Apoi, Venus Williams a dezvăluit ce mănâncă în decurs de 24 de ore. Nu înainte de a le avertiza pe cititoare: ”Totul depinde de moderație. Viața e prea scurtă pentru a nu iubi ceea ce mâncați”.

Micul dejun: ”Nu sunt o persoană matinală sau o mare mâncătoare la micul dejun. Am nevoie de niște carburant să mă pun în mișcare, dar mi se pare greoaie o masă copioasă după ce m-am trezut, așa că de regulă mănânc un fruct ușor sau beau un shake proteic”.

Dejun: ”Depinde de cât de mult timp am pentru dejun sau cum arată programul meu, prânzul poate varia de la cartofi dulci și orez la un smoothie verde. Când concurez, mâncarea este o parte din serviciul meu, așa că atunci mă asigur că am proteine și carbohidrați. După meci, de regulă beau un shake proteic și un lapte de plante și pudră cu proteine, după care, la scurt timp, mănânc și mâncare reală”.




Gustări: ”Deseori după-amiaza sunt în alergătură între antrenamente, întâlniri pentru firma mea, EleVen, sau stau la telefon cu compania mea de design, V Starr, așa că mereu caut mici lucruri care sunt ușor de mâncat pe drum. Batoanele proteice sunt perfecte când sunt foarte grăbită. Deseori pot fi văzută mâncând chips-uri în timpul ședințelor. Dacă vin de la antrenament, beau shake-uri proteice pe drum”.

Cină: ”Pentru cină, prefer o salată Caesar vegană deoarece e super-ușoară. O pot prepara indiferent că sunt acasă sau într-o camera de hotel, la un turneu”.

Desert: ”Când sunt în perioada de antrenamente, încerc să mă controlez, dar uneori o fată are nevoie de o gogoașă! Am descoperit că îmi pot satisface nevoia de dulce înlocuind prăjiturile cu sucuri de fructe sau smoothie-uri”.

Buy Me a Coffee at ko-fi.com



Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI



Leave a Reply

Top