SUNTETI AICI
ACASA > Stiri > Ana Bogdan are un nou iubit. Cine este cel care i-a furat inima

Ana Bogdan are un nou iubit. Cine este cel care i-a furat inima

Ana Bogdan la Shenzen 2019

Ana Bogdan, una dintre cele mai frumoase jucătoare din circuitul profesionist, iubește din nou. La două luni după despărțirea de Norris Măgeanu, președintele Federației Române de Automobilsim Sportiv, Ana s-a îndrăgostit de un alt pilot, Simone Tempestini.
Conform Click!, zilele trecute, Ana a fost văzută în compania unui apropiat chiar al fostului iubit, pilotul Simone Tempestini (26 ani), unul dintre cei mai apreciați sportivi din automobilism. Apropierea acestuia de Norris Măgeanu nu pare să fie o problemă, chiar dacă situația e cumva delicată.

ana bogdan monterrey
Ana Bogdan, la players party în Monterrey

Simone Tempestini este fiul unui mare pilot italian, Mario Tempestini. El a venit în România alături de tatăl său, concurând în campionatul național de raliuri din 2009. S-a îndrăgostit de țara noastră și s-a stabilit aici, luând și cetățenia română, astfel că reprezintă România în competițiile internaționale. Este considerat cel mai valoros pilot român al momentului, cucerind trei titluri naționale, în 2015, 2016 și 2018. De asemenea, din 2013 participă la cursele internaționale. În 2016 a fost campion mondial de juniori la raliuri.

Simone Tempestini
Simone Tempestini (FOTO: Instagram)
În urmă cu două luni, Ana Bogdan s-a despărțit, după o relație de trei ani, de Norris Măgeanu, acesta explicând la gsp.ro că faptul că au fos împreună zi de zi timp de trei ani le-a distrus relația.

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI
Leave a Reply

Top