SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > Iubita de origine română a lui Alexander Zverev, alături de Novak Djokovic și soția lui – FOTOGALERIE

Iubita de origine română a lui Alexander Zverev, alături de Novak Djokovic și soția lui – FOTOGALERIE

Brenda Patea , iubita de origine română a luiAlexander Zverev, la plajă

Sâmbătă a început, la Belgrad, Adria Tour, turneul organizat de Novak Djokovic în mai multe țări din jurul Mării Adriatice.
Nole s-a achitat foarte bine de sarcinile de gazdă și și-a scos în oraș vineri seară invitații speciali. E vorba de germanul Alexander Zverev și de austriacul Dominic Thiem. Iar neamțul a fost însoțit de frumoasa sa iubită, nemțoaica de origine română Brenda Patea.

View this post on Instagram

Morning 🍊

A post shared by Brenda (@brendapatea) on

În vârstă de 26 de ani, aceasta s-a născut în Germania, din tată român și mamă nemțoaică, iar acum este un model de succes pe plan internațional. După cum a povestit ea în trecut, tatăl său a emigrat în Germania pe când era tânăr și acolo și-a clădit o carieră și o familie.

View this post on Instagram

#memories 💗

A post shared by Brenda (@brendapatea) on

De când s-au cuplat, anul trecut, cei doi au fost deseori văzuți împreună în circuit, așa că nimeni nu a fost mirat să o vadă pe frumoasa iubită a germanului la Belgrad. Ea se pare că s-a și integrat foarte bine în lumea tenisului, dovadă fiind că soția lui Nole, Jelena, s-a arătat foarte bucuroasă să o aibă alături.

Brenda Patea, alături de iubitul său, Alexander Zverev, și de o parte dintre participanții la Adria Tour
Brenda Patea, alături de iubitul său, Alexander Zverev, și de o parte dintre participanții la Adria Tour (FOTO: Instagram)
Brenda Patea, alături de iubitul său, Alexander Zverev, și de soții Djokovic
Brenda Patea, alături de iubitul său, Alexander Zverev, și de soții Djokovic (FOTO: Instagram)Brenda Patea, alături de iubitul său, Alexander Zverev, și de soții Djokovic
Brenda Patea, alături de iubitul său, Alexander Zverev, și de soții Djokovic (FOTO: Instagram)

Fără surprize în prima zi din Adria Tour

În ceea ce privește turneul propriu-zis, rezultatele zilei inaugurale au fost cele logice: Djokovic l-a învins pe Troicki, Zverev pe Filip Krajinovic, Dimitrov pe Lajovick iar Dzumbur s-a retras în momentul în care era condus cu 2-0 de Thiem.

Adria Tour este o competiție gândită ca un circuit în mai multe țări balcanice. Următoarea etapă va avea loc la Zadar, în Croația, iar ultima în Bosnia & Herțegovina. În mod normal ar fi trebuit să mai aibă loc o etapă, în Muntenegru, dar ea a fost anulată din cauza interdicției cetățenilor din Serbia de a intra în Muntenegru din cauza pandemiei.

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top