SUNTETI AICI
ACASA > International > La Berlin, 6 jucători și 6 jucătoare de top vor juca pe iarbă și pe ciment la interval de două zile

La Berlin, 6 jucători și 6 jucătoare de top vor juca pe iarbă și pe ciment la interval de două zile

Elina Svitolina

În luna iunie, la Berlin ar fi trebuit să se dispute ediția inaugurală a turneului pe iarbă inclus în calendarul WTA. Chiar dacă sezonul a fost suspendat până la finalul lunii viitoare, capitala Germaniei va găzdui totuși o competiție, cu porțile închise.
Denumit Bett1 Open, turneul este unul revoluționar. Nu neapărat pentru că va avea la start doar șase jucătoare și tot atâția jucători, dar pentru că va fi compus din două turnee separate, jucate pe două suprafețe diferite: iarbă, respectiv ciment. Concret, pe iarbă se va juca în perioada 13-15 iulie, pe terenul Steffi Graf, iar pe ciment se va juca între 17 și 19 iulie, într-un teren adlat pe aeroportul Tempelhof. Premiile totale pentru cele două turnee, care se vor disputa cu porțile închise, sunt de 200.000 de euro.La feminin, numărul 5 mondial, Elina Svitolina, și ocupanta locului 7 în lume, Kiki Bertens, sunt capetele de afiș ale turneului care le va mai avea la start pe Julia Goerges, Andrea Petkovic și alte două jucătoare care vor fi invitate. Conform directoarei de turneul, Barbara Rittner, sunt discuții ca Angelique Kerber să participe.

La masculin, și-au anunțat participarea Dominic Thiem, Alexander Zverev, Nick Kyrgios și Jannik Sinner, ultimii doi jucători urmând să fie anunțați.

Buy Me a Coffee at ko-fi.comCum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top