SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Nick Kyrgios critică dur organizatorii de la US Open

Nick Kyrgios critică dur organizatorii de la US Open

Australianul Nick Kyrgios este unul dintre cei mai controversați jucători din circuitul mondial ATP

În plină criză datorată pandemiei de Coronavirus, tenisul a primit o veste bună după multă vreme. După ce numeroase turnee au fost amânate sau chiar anulate, organizatorii de la US Open au declarat că prestigioasa competiție americană se va desfășura conform programului inițial.

Printre cei care și-au exprimat opinia vis-a-vis de acest fapt este Nick Kyrgios. Cunoscut pentru opiniile sale foarte directe și radicale, australianul, actualmente clasat pe locul 40 în lume, și-a vărsat oful pe rețelele de socializare.

“Oamenii care locuiesc în Statele Unite forțează în mod egoist organizarea Openului la New York. Îmi voi pregăti echipamentul pentru când voi pleca din Australia, dar și pentru cele două săptămâni de carantină de după US Open.” a declarat jucătorul australian pe o rețea de socializare.

Australianul nu este singurul jucător şi-a exprimat opinia față de decizia organizatorilor. Nici Novak Djokovic nu a fost mai îngăduitor, el aducând numărul foarte mare de cazuri din Statele Unite.

US Open va avea loc în perioada 31 august – 13 septembrie. Ediția din acest an va avea câteva reguli ferme legate de distanțarea socială.

Turneul american va fi jucat în întregime fără spectatori, iar jucătorii si jucătoarele vor fi nevoiți să aibă un staff restrâns în jurul lor. De asemenea, s-a adus în discuție și cazarea tuturor jucătorilor la un singur hotel, cu controale stricte.

În vârstă de 25 de ani, Nick Kyrgios este un nume binecunoscut fanilor sportului alb. Actualmente clasat pe locul 40 mondial, australianul a fost cel mai bine clasat în octombrie 2016, atunci când a ocupat locul al 13-lea mondial.

La US Open, Kyrgios are rezultate relativ modeste, cele mai bune performanțe ale australianului la Flushing Meadows fiind accederea în turul trei al competiției în patru rânduri, la edițiile din 2014, 2016, 2018 și 2019.

Leave a Reply

Top