SUNTETI AICI
ACASA > International > Roger Federer nu va mai juca deloc în 2020

Roger Federer nu va mai juca deloc în 2020

Roger Federer, la interviul de după meciul cu Sandgren, din sferturile de finală de la Australian Open

Elvețianul Roger Federer trece prin cea mai grea perioadă a carierei. El a suferit o nouă intervenție chirurgicală la genunchiul operat deja și va reveni pe teren abia în 2021.
Roger Federer era unul dintre sportivii care au fost ocoliți de accidentări în cea mai mare parte a carierei, aceasta fiind și una dintre explicațiile longevității sale uluitoare, dar și a rezultatelor de excepție. Numai că se pare că  vârsta își spune cuvântul și corpul își cere tributul. Elvețianul, care va împlini 39 de ani la 8 august, a anunţat că a suferit o nouă intervenţie chirurgicală la genunchiul drept şi nu va mai juca în acest sezon, sperând să revină pe teren în 2021.Roger Federer nu mai joacă în 2020: ”Îmi vor lipsi fanii și circuitul”

”În urmă cu câteva săptămâni, întâmpinând probleme în procesul de recuperare, a trebuit să fiu supus unei noi şi scurte intervenţii artroscopice la genunchiul meu drept. Acum, intenţionez să-mi iau timpul necesar pentru a fi pregătit sută la sută să joc la cel mai înalt nivel al meu. Îmi vor lipsi fanii mei şi circuitul, dar aştept cu nerăbdare să îi văd pe toţi înapoi în circuit, la începutul sezonului 2021”, a scris Roger Federer pe Twitter.Roger Federer este clasat pe locul 4 în clasamentul mondial ATP

Clasat acum pe locul 4 în clasamentul mondial ATP, Roger Federer, care deține recordul titlurilor de Grand Slam, 20, s-a accidentat la Australian Open, unde a fost eliminat în semifinale de Novak Djokovic. El îşi reluase antrenamentele la finalul lunii martie, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchiul drept, la 3 februarie. Dacă totul decurgea cum era programat și dacă nu ar fi apărut întreruperea circuitului cauzată de pandemia de coronavirus, elvețianul urma să revină pe teren în sezonul de iarbă, după Roland Garros, pentru a putea juca la Wimbledon, unde anul trecut a fost finalist.

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top