SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Florin Mergea s-a reprofilat: la ce competiție importantă va participa în weekend – FOTO

Florin Mergea s-a reprofilat: la ce competiție importantă va participa în weekend – FOTO

bucurie victorie mergea bopanna

Tenismenul Florin Mergea, vicecampion olimpic la tenis la dublu acum patru ani, s-a reprofilat în această perioadă și a devenit unul dintre cei mai buni piloți pe simulator din România. El se antrenează pentru cursa de 24 de ore de la Spa-Francorchamps de la sfârșitul acestei săptămâni.
Florin Mergea sărbătorește ”Ziua Internațională a Jocurilor Video” la simulator, pregătindu-se pentru cursa de pe circuitul belgian Spa-Francorchamps, din acest week-end. ”Urmează două curse de anduranță cu echipa Zecarul, una de 24 de ore și una de 6 ore. Suntem pe un un circuit pe care eu îl cunosc foarte bine, cel de la Spa – Francorchamps, pentru etapa a doua a competiției,”, a declarat pentru Sportsnet Florin Mergea.

Florin Mergea la simulator
Florin Mergea la simulator

Fost lider mondial de juniori atât la simplu cât și la dublu, Mergea (35 de ani) a avut o revenire fantastică în tenis după o pauză de aproape doi ani, reușind să intre în Top 10 ATP la dublu la patru ani după ce o luase de la zero în clasament. El spune că prin tenis a reușit să-și poată satisface adevărata pasiune, motorsportul. ”Prin tenis mi-am putut permite un simulator acasă pentru a-mi împăca nevoia de viteză în siguranță și confort”, a mai spus el. Tenismenul face parte din echipa Zecarul eSports, formația unui prieten, Dan Dracea. Împreună își doresc să o aducă la statutul de cea mai bună echipă românească de SimRacing. Acum două săptămâni, Mergea a terminat faimoasa cursă de 24 de ore de la LeMans, iar în weekend va concura împreună cu alți 5 piloți pe circuitul de la Spa. El a mai avut participări și în campionatul național virtual de raliuri, unde s-a clasat pe locuri fruntașe.

Florin Mergea se antrenează zi de zi pentru cursa de la finalul săptămânii
Florin Mergea se antrenează zi de zi pentru cursa de la finalul săptămânii
Florin Mergea: ”M-am virusat de motosport după ce în urmă cu câțiva ani am stat în dreapta lui Titi Aur, la un curs de conducere defensivă”

Pentru Mergea, pasiunea legată de automobilism a apărut întâmplător, acum câțiva ani. „M-am virusat de motosport după ce în urmă cu câțiva ani am stat în dreapta lui Titi Aur, la un curs de conducere defensivă. Mi-a plăcut enorm. Apoi am început să urmăresc și mi-am luat un simulator acasă pentru distracție”, mai spune Mergea, care e fan Ayrton Senna și spune că și-ar fi dorit să fie pilot profesionist.

Până la urmă, a fost sportiv profesionist, dar în tenis, acolo unde a reușit să devină, alături de Horia Tecău, primul medaliat olimpic din istoria tenisului românesc, cucerind argintul la Rio. De asemenea, a fost numărul 7 ATP la dublu în 2015, cel mai bun an al său, când a cucerit și titlul Masters 1.000 de la Madrid. Până acum, a obținut 7 titluri ATP de dublu și a disputat alte 8 finale.Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI
ko

Leave a Reply

Top