SUNTETI AICI
ACASA > International > Roger Federer a jucat tenis pe acoperișul blocului – FOTO

Roger Federer a jucat tenis pe acoperișul blocului – FOTO

Roger Federer la Wimbledon 2017

Elvețianul Roger Federer nu va mai juca deloc anul acesta în competițiile oficiale, din cauza problemelor la genunchi, dar asta nu înseamnă că nu mai pune deloc mâna pe rachetă.
Fostul lider mondial a fost săptămâna trecută în Italia, în Liguria, acolo unde a jucat tenis pe acoperișul unui bloc. Nu pentru că nu mai găsise nici un teren liber pe lângă casă, ci pentru că așa era scenariul unei noi reclame pentru unul dintre sponsorii săi, Barilla.

Roger Federer a jucat tenis pe acoperișul blocului în reclamă
Roger Federer a jucat tenis pe acoperișul blocului în reclamă

Locația nu a fost aleasă întâmplător. În luna aprilie, în timpul stării de urgență care a blocat toată Europa, două fetițe, Vittoria Olivieri (13 ani) și Carola Pessina (11 ani) au găsit o soluție pentru a juca tenis chiar dacă nu aveau voie să iasă pe stradă. Vecine de bloc, ele jucat de pe o terasă pe cealaltă. Videoclipul postat de părinții lor a devenit viral, aproape 10 milioane de oameni vizionându-l pe Twitter.

În afară de celebritate, gestul lor le-a adus și un contract cu Barilla, căci ele au devenit partenerele lui Roger Federer în reclama care va fi lansată pe piață până la finalul anului.Roger Federer a mai filmat o reclamă pentru Barilla

Aceasta ar fi a doua reclamă filmată de Federer pentru Barilla. Atunci, el a fost ajutor de bucătar, așa cum puteți vedea mai jos.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top