SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > S-a împlinit un an de la excepționala victorie a Simonei Halep de la Wimbledon. Cum a sărbătorit jucătoarea noastră – FOTO

S-a împlinit un an de la excepționala victorie a Simonei Halep de la Wimbledon. Cum a sărbătorit jucătoarea noastră – FOTO

Simona Halep, alături de prieteni la sărbătorirea unui an de la victoria de la Wimbledon

Pentru tenisul românesc, ziua de 13 iulie va avea mereu parfum de Wimbledon începând din 2019. Este ziua în care Simona Halep a reușit să împlinească visul tuturor generațiilor de tenismeni români: să cucerească titlul la Wimbledon.
La 13 iulie 2019, Simona Halep o învingea cu scorul de 6-2, 6-2 pe Serena Williams și intra definitiv în istoria tenisului, ca prima reprezentantă a României câștigătoare a unui titlu la Wimbledon în probele de simplu la seniori sau senioare.

La un an de la această victorie, Simona Halep a sărbătorit alături de prieteni cucerirea titlului. Ea a făcut o petrecere în cerc restrâns duminică la un restaurant din Herăstrău. Alături de ea au mai participat Cosmin Hodor, Irina Antonie și Patrick Ciorcilă cu iubita.

Simona Halep, alături de prieteni la sărbătorirea unui an de la victoria de la Wimbledon
Simona Halep, alături de prieteni la sărbătorirea unui an de la victoria de la Wimbledon (FOTO: Instagram)
Simona Halep, alături de Irina Antonie
Simona Halep, alături de Irina Antonie la un an de la cucerirea titlului la WimbledonCum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top