SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep s-a retras de la Palermo

Simona Halep s-a retras de la Palermo

Simona Halep lovește cu reverul în timpul meciului cu Elise Mertens din optimile de finală ale Australian Open 2020

Simona Halep și-a amânat cu o săptămână debutul în circuitul WTA din cauza coronavirusului. Ea nu va mai juca la Palermo.Simona Halep a anunțat duminică, pe rețelele sociale, că nu va juca la Palermo, unde era principala favorită, pentru că din cauza coronavirusului nu vrea să zboare în această perioadă. ”Având în vedere creşterea recentă a cazurilor Covid19 în România şi îngrijorării mele cu privire la călătoriile aeriene internaţionale în acest moment, am luat decizia grea de a mă retrage de la Palermo. Vreau să mulţumesc directorului turneului şi Ministerului italian al Sănătăţii pentru toate eforturile făcute în numele meu”, a scris Simona Halep.

Astfel, primul turneu la care va juca Simona Halep va fi cel de la Praga, care va începe la 10 august și la care, dacă va fi conscventă cu declarațiile făcute, va merge cu mașina.

Conform unui ordin al ministrului italian al sănătății, toţi cetăţenii care în ultimele 14 zile au fost în România şi Bulgaria vor trebui să intre în carantină la sosirea în Italia. Această măsură le împiedica să ia startul în competiţie pe Simona Halep şi pe alte jucătoare române, Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Patricia Ţig, înscrise în calificările turneului de la Palermo, însă organizatorii ceruseră o derogare pentru acestea din partea Ministerului Sănătăţii din Italia şi erau încrezători că vor avea câtig de cauză. După cum se vede, Simona nu a mai așteptat derogarea. Nu se știe nimic de celelalte trei tenismene românce, dacă vor juca sau nu la Palermo.

Turneul de la Palermo urma să înceapă la 1 august cu calificările și la 3 august cu meciurile tabloului principal.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top