SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Laura Andrei > Palermo nu le-a priit deloc româncelor. Miercuri joacă la dublu ultimele două rămase în turul 1, Raluca Olaru și Laura Paar

Palermo nu le-a priit deloc româncelor. Miercuri joacă la dublu ultimele două rămase în turul 1, Raluca Olaru și Laura Paar

raluca olaru

Reluarea circuitului în tenisul feminin nu a fost de bun augur pentru jucătoarele noastre. În ultimele două zile s-au înregistrat numai înfrângeri, atât la simplu, cât și la dublu.
După ce, luni, au fost eliminate Sorana Cîrstea, Irina Begu și Laura Paar la simplu și Elena Bogdan la dublu, marți a venit rândul altor românce să fie învinse. Patricia Țig a fost învinsă cu 6-3, 6-3 de estona Anett Kontaveit, a patra favorită a turneului.

La dublu, perechile Irina Begu/ Gabriela Ruse și Cristina Dinu/ Andreea Mitu au fost, de asemenea, eliminate, așa că am mai rămas doar cu două românce în cursă. Ambele vor juca miercuri în primul tur la dublu. Este vorba de Raluca Olaru, care face pereche cu ucraineanca Dayana Yastremska. Desemnate cap de serie numărul 2, cele două vor juca împotriva perechii Rus/ Zidansek.

Laura Paar s-a înscris în concurs alături de nemțoaica Wachaczyk, ele urmând să joace tot azi contra principalelor favorite, Perez Garcia/ Sorribes Torno.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

 

Leave a Reply

Top