SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep a plecat la Praga cu avionul, deși săptămâna trecută se temea de pericolele din el – FOTO

Simona Halep a plecat la Praga cu avionul, deși săptămâna trecută se temea de pericolele din el – FOTO

Simona Halep, pe scara avionului, inaintea plecării spre Praga

Simona Halep și-a vindecat în doar 10 zile teama de infectare cu coronavirus în avioane și a plecat pe calea aerului spre Praga, acolo unde va participa la primul ei turneu WTA după 5 luni.
La 26 iulie, Simona Halep scria pe Instagram: ”Având în vedere creşterea recentă a cazurilor Covid19 în România şi îngrijorării mele cu privire la călătoriile aeriene internaţionale în acest moment, am luat decizia grea de a mă retrage de la Palermo”.

De atunci, cazurile zilnice de îmbolnăviri cu coronavirus au crescut în România (erau 1.120 la 26 iulie, sunt 1.378 acum), iar avioanele au rămas la fel de sigure sau de nesigure ca la finalul lunii trecute. Cu toate astea, Simona a plecat vineri, 7 august, cu avionul la Praga, acolo unde, conform directorului turneului WTA, va participa atât în proba de simplu, cât și în cea de dublu.

Simona Halep, pe scara avionului, inaintea plecării spre Praga (FOTO: Instagram)
Simona Halep, pe scara avionului, inaintea plecării spre Praga (FOTO: Instagram)

Ce vreau să demonstrez cu această comparație dintre declarație și acțiuni este că un sportiv, indiferent, de talie, nu trebuie să inventeze motive atunci când nu participă la un turneu, pentru că minciunile se vor întoarce împotriva lui, indiferent de cât de mare vedetă este în propria țară.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  Australian Open 2018: Simona Halep S-A CALIFICAT în sferturi

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top