SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Simona Halep nu va juca la US Open 2020

Simona Halep nu va juca la US Open 2020

Simona Halep a ieșit supărată de pe teren după pierdeera semifinalei de la Australian Open 2020

Simona Halep a făcut anunțul pe care îl bănuiau majoritatea iubitorilor tenisului: nu va juca la US Open, turneul de Grand Slam programat în perioada 31 august – 13 septembrie, la New York.
Proaspăta campioană de la Praga le-a comunicat fanilor că nu va juca la US Open printr-un anunț făcut pe rețelele sociale. ”După ce am cântărit toţi factorii implicaţi şi cu circumstanţele excepţionale în care trăim, am decis că nu voi călători în New York pentru a juca la US Open. Întotdeauna am spus că îmi voi pune sănătatea în centrul deciziei mele şi de aceea prefer să rămân şi să mă antrenez în Europa. Ştiu că USTA şi WTA au lucrat neobosit pentru a organiza un eveniment sigur şi le doresc tuturor acolo un turneu de success”, a fost declarația Simonei.

Astfel, Halep, care a duminică a cucerit al 21-lea titlu din carieră, se alătură altor jucătoare cunsocute care au declinat participarea la Grand Slam-ul american. Practic, trei dintre semifinalistele ediției trecute au declinat participarea la US Open: elveţianca Belinda Bencic, canadianca Bianca Andreescu – campioana en titre – şi ucraineanca Elena Svitolina. În plus, vor mai lipsi alte nume mari, printre care liderul WTA, australianca Ashleigh Barty, olandeza Kiki Bertens sau rusoaica Svetlana Kuzneţova.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top