SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Andreea Mitu > WTA Palermo: 7 românce pe tabloul de dublu. Două perechi sunt 100% românești

WTA Palermo: 7 românce pe tabloul de dublu. Două perechi sunt 100% românești

Turneul WTA de la Palermo are anul acesta o bogată prezență românescă. Dacă în concursul de simplu am avut cinci jucătoare, atât în calificări, cât și pe tabloul principal, la dublu avem 7 compatrioate.
Două dintre cele 16 perechi din concurs sunt românești. Este vorba de Irina Begu/ Gabriela Ruse, care vor juca împotriva favoritelor 4, olandezele Bibiane Schoops/ Van der Hoeck și de Cristina Dinu/ Andreea Mitu. Ele se vor afla față în față cu italiencele Gatto-Monticone/ Paolini.

Celelalte trei jucătoare din țara noastră vor face perechi cu colege din străinătate. Raluca Olaru va juca împreună cu ucraineanca Dayana Yastremska. Cele două sunt favorite 2 și vor evolua împotriva cuplului Rus/ Zidansek.

CITEȘTE ȘI: Programul româncelor de la turneul WTA de la Palermo de luni, 3 august
Laura Paar s-a înscris în concurs alături de nemțoaica Wachaczyk, ele urmând să înfrunte principalele favorite, Perez Garcia/ Sorribes Tormo.

În fine, Elena Bogdan face pereche cu unguraica Reka Jani. Cele două vor juca în chiar prima zi, luni, contra cuplului Eikeri/ Lechemia.

CITEȘTE ȘI: Cu cine vor juca româncele pe tabloul principal de simplu de la turneul WTA de la PalermoCum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top