SUNTETI AICI
ACASA > International > WTA Palermo: Cine este prima jucătoare depistată pozitiv la coronavirus la turneul italian

WTA Palermo: Cine este prima jucătoare depistată pozitiv la coronavirus la turneul italian

Victoriya Tomova a fost prima jucătoare depistată pozitiv la coronavirus după începerea circuitului WTA

Nici nu începuse bine turneul WTA de la Palermo că a și fost depistată prima jucătoare pozitivă la coronavirus. Ziariștii italieni au aflat despre cine este vorba.Chiar dacă WTA și organizatorii turneului WTA de la Palermo nu au anunțat numele jucătoarei, în presa internațională a apărut numele acesteia. Nici nu era foarte greu, pentru că e de ajuns să te lupți pe lista tenismenelor retrase din competiție brusc.

Conform celor de la Ubitennis, prima jucătoare depistată pozitiv la coronavirus de la reluarea circuitului WTA este bulgăroaica Victoryia Tomova, ocupanta locului 130 mondial. Ea ar fi trebuit să joace în primul tur al calificărilor contra ucrainencei Marta Kostyuk. Locul ei pe tablou a fost luat de Daniela Sequel.

Trebuie spus că jucătoarele din Bulgaria, la fel ca și cele din România, au primit o dispensă specială de la Minsterul Sănătății din Italia pentru a putea intra în țară fără cele 14 zile de carantinare obligatorie pentru aceste două țări.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top