SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > WTA Praga: De la ce ore vor juca joi Simona Halep, Irina Begu și perechea Niculescu/ Olaru

WTA Praga: De la ce ore vor juca joi Simona Halep, Irina Begu și perechea Niculescu/ Olaru

Simona Halep în acțiune la turneul WTA Dubai 2020

Joi va fi o nouă zi cu emoții pentru tenismenele din România rămase în cursă la Praga. Patru dintre ele figurează în programul zilei.
Simona Halep va juca în jurul orei 15.00 contra cehoaicei Barbora Krejcikova, în optimile de finală ale turneului de la Praga. Imediat după, va începe meciul dintre Irina Begu și elvețianca Leonie Kung. Ambele meciuri vor fi transmise în direct la Digi Sport.

Tot în jurul orei 15.00, va începe și meciul de dublu dintre perechile Monica Niculescu/ Raluca Olaru și Marozava/ Sizikova, din sferturile de finală. Ele sunt ultimele românce rămase în concursul de dublu după ce, miercuri, au fost eliminate Simona Halep și Laura Paar, fiecare cu altă parteneră, iar cuplul Ana Bogdan/ Patricia Țig s-a retras.

Totuși, Ana Bogdan a primit și o veste bună, calificându-se fără joc în sferturile de finală ale probei de simplu, după ce Lesia Tsurenko s-a retras.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  FOTOGALERIE: Simona Halep, cu trofeul din flori primit ca lider WTA la Beijing

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Leave a Reply

Top