SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Begu > Roland Garros 2020: Simona Halep a învins-o pe Irina Begu și continuă cursa spre titlu

Roland Garros 2020: Simona Halep a învins-o pe Irina Begu și continuă cursa spre titlu

Simona Halep

Simona Halep a câștigat pentru a opta oară în carieră duelul cu Irina Begu. De data asta, în turul secund al turneului de la Roland Garros.
Simona Halep, principala favorită a competiției de Grand Slam, a învins-o cu scorul de 6-3, 6-4 pe buna ei prietenă, cu care s-a și antrenat anul acesta pe zgura pariziană. Partida a durat o oră și 23 de minute și a fost mai dificilă pentru Halep decât se aștepta actualul număr 2 mondial. În urma acestei victorii, Simona și-a asigurat calificarea în turul al treilea, acolo unde va juca împotriva americancei Anisimova. Aceasta a învins-o cu scorul de 6-2, 6-0 pe compatrioata ei, Pera. Meciul va avea loc mâine, la o oră ce va fi anunțată de organizatori. Pentru Halep, turneul acesta ar putea reprezenta revenirea pe primul loc în clasamentul mondial WTA. Practic, dacă va cuceri al doilea titlu din carieră la Roland Garros, Halep va deveni matematic din nou lider al ierarhiei. Ea profită astfel de neparticiparea la turnee a australiencei Ashleygh Barty, care din momentul declanșării pandemiei nu a mai jucat nici un meci oficial.

Deocamdată, Simona e prima româncă ajunsă în turul al treilea, dar performanța ei poate fi imitată de alte trei compatrioate: Irina Bara, Ana Bogdan și Patricia Țig. Toate vor evolua în cursul zilei de azi, cel mai devreme la ora 12.00. Astfel, Irina Bara va juca împotriva belgiencei Alison Van Uytvanck, Ana Bogdan contra americancei Sofia Kenin, iar Țig o va întâlni o altă jucătoare de peste Ocean, Christina McHale.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top