SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Elena Gabriela Ruse > Roland Garros 2020: Trei românce sunt în ultimul tur al calificărilor

Roland Garros 2020: Trei românce sunt în ultimul tur al calificărilor

monica niculescu

Monica Niculescu, veterana tenismenelor românce de top, continuă rezultatele bune. Ea a ajuns în turul decisiv al calificărilor turneului de la Roland Garros. La fel, alte două compatrioate.
În turul secund al calificărilor, Monica Niculescu, locul 141 WTA şi cap de serie numărul 16, a învins-o cu scorul de 6-0, 6-7, 6-3, pe bulgăroaica Eliţa Kostova. Partida a fost una maraton, specifică jucătoarei noastre, de două ore şi 38 de minute. În meciul decisiv pentru calificarea pe tabloul principal, Niculescu o va întâlni pe rusoaica Vera Zvonareva, fost număr 9 mondial, dar ajunsă acum pe poziția 182 WTA. În turul 3 al calificărilor a ajuns și Irina Bara, după victoria cu 7-5, 6-2 în fața britanicei Harriet Dart. Următoarea ei adversară va fi olandeza Richel Hogenkamp.

De asemenea, Gabriela Ruse se îndreaptă spre prima participare pe tabloul principal de la Roland Garros, după ce a învins-o în turul secund, cu 6-2, 7-5, pe americanca Francesca Di Lorenzo. Tot ieri, au părăsit competiția în turul 2 al calificărilor Laura Paar și Jaqueline Cristian. În primul tur al calificărilor au fost învinse alte două românce: Mihaela Buzărnescu şi Gabriela Talabă.

Pe tabloul principal sunt acceptate direct Simona Halep, Patricia Ţig, Irina Begu, Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan. Toate și-au aflat joi adversarele din primul tur. AICI puteți vedea cu cine vor juca.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top