SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Simona Halep la Roland Garros: ”Sper să mă obișnuiesc cu frigul”

Simona Halep la Roland Garros: ”Sper să mă obișnuiesc cu frigul”

Simona Halep și echipa ei, înaintea unui antrenament la Roland Garros 2020

Simona Halep, principala favorită a turneului de la Roland Garros, a susținut vineri o conferință de presă în care a vorbit despre ce așteaptă de la această competiție, dar și cum i se pare să joace la Paris în finalul lunii septembrie.




“Ador acest loc, acest turneu. Este un pic frig, sinceră să fiu. Sper să mă obişnuiesc. Mă simt bine. Sunt încrezătoare, dar nu se ştie niciodată. Voi încerca să dau tot ce am mai bun şi să fiu pregătită. Atunci când este frig, este mai dificil. Este o diferenţă mare între Roma şi aici, cu siguranţă. Sunt cu 15 grade mai puţin, aşa că mi-e frig. Însă condiţiile sunt aceleaşi pentru toţi. Am o atitudine pozitivă. Visez să câştig fiecare turneu la care particip. Aici este special, pentru că a fost primul grand slam pentru mine. Va fi mereu în inima mea. De fiecare dată am dorinţa să joc cât pot de bine şi să am un parcurs cât mai lung. Fiecare meci este o luptă”, a declarat Simona Halep.

De altfel, cea mai bună dovadă a frigului de la Paris sunt pozele cu Darren Cahill înfofolit în timpul antrenamentului, pe care tehnicianul australian le-a postat pe Instagram și pe care le vedeți mai jos.




Simona Halep la Roland Garros: ”Din punctul meu de vedere sunt mai multe favorite, nu doar eu”

Întrebată ce părere are despre faptul că este considerată mare favorită la Roland Garros, Simona a avut o reacție foarte frumoasă: ”Sunt onorată de faptul că toţi gândesc că sunt favorită, însă nu privesc situaţia astfel. Din punctul meu de vedere sunt multe favorite. Fiecame munceşte mult pentru a câştiga acest turneu, aşa că nu mă gândesc mult la asta. Încerc să joc fiecare meci şi vom vedea la final cum merg lucrurile. Ador să joc pe zgură, este suprafaţa pe care mă simt cel mai bine. Să joc la Roland Garros la sfârşitul lui septembrie este ciudat. Însă este fantastic faptul că avem această oportunitate şi cred că trebuie să le mulţumim tuturor celor care s-au luptat pentru ca acest turneu să fie posibil”, a mai spus Halep.

Ea va debuta la Roland Garros contra spaniolei Sara Sorribes Tormo, ocupanta locului 70 WTA.

Simona Halep și echipa ei, înaintea unui antrenament la Roland Garros 2020
Simona Halep și echipa ei, înaintea unui antrenament la Roland Garros 2020



Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI



Leave a Reply

Top