SUNTETI AICI
ACASA > Romani > WTA Roma: Simona Halep s-a calificat a treia oară în finală. Va juca pentru al 22-lea trofeu al carierei

WTA Roma: Simona Halep s-a calificat a treia oară în finală. Va juca pentru al 22-lea trofeu al carierei

Simona Halep

Simona Halep s-a calificat pentru a treia oară în finala turneului WTA de la Roma. De data asta, adversară în ultimul act nu îi va mai fi Elina Svitolina, ci o jucătoare din Cehia.
În semifinalele de la Roma, Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1,a învins-o, cu scorul 6-3, 4-6, 6-4, pe spaniola Garbine Muguruza, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 9. Partida a durat două ore și 19 minute și i-a asigurat Simonei calificarea în cea de-a treia finală consecutivă din acest an. Pe primele două, de la Dubai și de la Praga, le-a câștigat. De altfel, jucătoarea noastră nu a mai pierdut din ianuarie, de când a fost eliminată la Australian Open de aceeași Garbine Muguruza. Acum, jucătoarea noastră și-a luat revanșa și a reușit să reducă la 5-3 scorul întâlnirilor directe (am socotit aici și victoria ibericei din Fed Cup).

Finala va avea loc luni și adversara Simonei va fi sigur o jucătoare din Cehia. Că va fi Marketa Vondrousova, locul 19 WTA şi favorită 12, sau Karolina Pliskova, locul 4 WTA şi cap de serie 2, rămâne să vedem.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top