SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > De la ce oră se va juca finala feminină de la Roland Garros, dintre Iga Swiatek și Sofia Kenin. Cine va televiza meciul

De la ce oră se va juca finala feminină de la Roland Garros, dintre Iga Swiatek și Sofia Kenin. Cine va televiza meciul

Iga Swiatek și Sofia Kenin se vor bate pentru titlul de la Roland Garros 2020

A venit ziua marii finale feminine de la Roland Garros. Iga Swiatek și Sofia Kenin se vor lupta pentru trofeu.
Finala feminină de la Roland Garros 2020 este programată să se joace sâmbătă, de la ora 16.00, ora României. Va fi finala de Grand Slam cu cel mai mic număr de spectatori din istorie – doar 1.000 de oameni au voie să participe, din cauza pandemiei – dar asta nu înseamnă că spectacolul nu va fi unul pe cinste.

Se vor întâlni, în meciul care va fi televizat în direct pe Eurosport, două jucătoare pe cât de tinere – Swiatek are 19 ani, Kenin 21 – pe atât de valoroase, care au știut exact să profite de acest moment. Pentru poloneză e prima apariție în finala unui turneu de Grand Slam, ea fiind ajutată în acest record personal și de Simona Halep, care a prins cea mai proastă zi din acest an tocmai duminica trecută, în optimile de finală, contra ei.

În ceea ce o privește, Sofia Kenin va juca pentru a doua oară în acest an într-o finală de Grad Slam. Pe prima, cea de la Australian Open, a câștigat-o împotriva tuturor pronosticurilor.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top